Lernberger Stafsing Dryclean torrschampo

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Här kommer ännu en torrschampo-recension! Och jag är riktigt ledsen över att jag bara har en liten väsk-storlek på denna för den är riktigt, riktigt bra!

  Torrschampot jag pratar om är Lernberger Stafsing Dryclean, som ska fräscha upp håret och ge volym och stadga. Och det gör den också :)

  Som jag säger varje gång jag bloggar om torrschampon – jag gillar torrschampon som ger mycket effekt och volym, för jag gillar (och behöver) volym i mitt hår. Mitt hår blir väldigt fett och ett torrschampo för mig ska inte bara göra håret matt, utan för att rädda den där dåliga hårdagen efter 2 dagar utan hårdusch, då behövs även stadga och volym annars lägger sig håret tråkigt platt längs huvudet.

  Användning
  Det här torrschampot från Lernberger Stafsing är väldigt drygt, sprayen är ganska ”hård” och man behöver inte många sprayningar till hela hårbotten. Håret blir lite grått när man sprayar, men det försvinner när man gnuggar med fingrarna.

  - Annons -

  Resultat
  Håret blir matt och fräscht även om man har väldigt flottigt hårbotten, och framför allt gillar jag volymen! Helt perfekt både när man har vanligt utsläppt, eller om man stylar håret och ska göra en frisyr.

  Känsla
  Det här torrschampot är inte ett lätt torrschampo som gör att håret känns helt nytvättat, men det blir inte heller supersträvt eftersom man behöver ganska lite, utan man kan fortfarande dra fingrarna genom håret.

  Doft
  Den doftar ganska parfymigt, men otroligt gott! Doftnoterna är bergamott, päron, äpple, vanilj.

  Pris
  Min lilla flaska (80 ml) är inte direkt prisvärd, den kostar 89 kronor HÄR, men deras större flaska på 300 ml kostar 169 kronor och det är absolut ett bra pris för en så här grym produkt!

  Sammanfattning – Ett bra torrschampo både för oljigt hårbotten och när man är nyduschad och behöver extra volym! Två stora tummar upp får den av mig, jag måste skaffa mig den stora flaskan också!

  Så här ser jag ut trots att det var 4 dagar sedan jag duschade håret!

  Observera att det är min utväxt som är grådassig, det är inte torrschampot som har gjort det.

  Kram på er!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Den finns i färgen ”dark” också, heter typ dryclean dark. Om man är mörkhårig å vill använda, den är brun och inte grå när man sprayat med den :) Tips tips!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish