Vinterhåriga ben (?)

  - Annons -

  Jag skickade en bild på mitt smalben till några på snapshat, de såg så roligt ut för mitt bland alla hårstrån så har jag 4 superlånga som stod spikrakt uppåt! Och så skrev jag någonting i stil med “mina benhår har fått bånge!” otroligt dålig humor hahaha.

  Men det roliga var att alla svar jag fick tillbaka var typ “det där är inte duu!”, inte en enda trodde på att att det var mina ben!

  Så nu undrar jag, är jag så annorlunda? Rakar ni benen även nu på vintern när dom inte syns? :)

  IMG_5254_111

  Min syster skrev bland annat “man känner sig ju mycket renare och fräschare med nyrakade ben” och det håller jag med om, tar man en lång dusch, skrubbar sig ordentligt och har lite vardagslyx, då är det ju mysigt med lena ben sen även fast det är vinter. Men det var ett tag sedan jag hade en sådan dag.

  - Annons -

  Dessutom stör sig Miska mer på stubb (vilket jag får supersnabbt) än om dom är mjuka och ludna haha.

  Lite vanliga måndagstankar för en kvinna i dagens samhälle ;)

  Kram på er! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  14 KOMMENTARER

  1. Hej, kul att läsa hur alla gör. Jag hatar hår, ska nu unna mig att ta bort dem permanent. Mina hårstrån är hårda så de passar bra. Annars epilerade jag men nu måste jag låta bli inför detta. Jag kommer spara så mycket tid på detta (brukade epilera/raka) sen alla inåtväxande hårstrån som ibland blir inflammerade, usch!

   p.s tack förresten för tipsen med eyeliner :)

  2. Hahaha, jag rakar inte heller benen på vintern. Någon gång ibland men aldrig särskilt nogrant för vi har sån liten dusch så jag tycker man inte riktigt får plats.

  3. Jag kör regnskog på vintern! ;) Jag hatar att raka benen. Tycker det är omständigt. Min sambo bryr sig heller inte särskilt mycket. På sommarn rakas det för jämnan, men på vintern orkar jag inte. Så det blir lite då och då, och absolut om man ska ha klänning och strumpbyxor. Funderar dock starkt på att testa epilator. Har just flyttat till Spanien, så det blir många fler varma dagar med bara ben här nere ;)

  4. Håriga ben här också! Finns roligare saker att göra ;) Men nångång ibland kan man slå på stort och dra fram rakhyveln! Sambon bryr sig inte direkt ändå så! Tack gör en bra blogg! Kram!

  5. Hej! Jag har precis köpt mitt livs första läppenna efter inspiration från dig! Tänkte ha den på hela läpparna de gånger jag behöver superbra hållfasthet :-) Hur gör du då? Läppenna rakt på eller cerat/annat under?

  6. Haha jag rakar bara mina ben om jag nu skulle råka ha på mig klänning eller kjol eller dom gångerna då jag ska träffa min pojkvän (distansförhållande), under vintern då alltså. På sommaren är det såklart oftare eftersom man går mer barbent då.

  7. Testa epilator! Håret håller sig borta sjukt länge och när de väl kommer tillbaka är det ett strå i taget typ. Man slipper stubbet. Och det var typ 1-2 månader sen jag epilera dem sist och de är lena och fina än. Och mina brukar vara superludna och stubbiga järtesnabbt annars! Rekommenderar dock att starta epilera när du har stubb, är de superludna och man epilerar gör det ont. Gör lite ont annars med, men inte alls lika mkt :)

  8. Jo en gång i veckan rakar jag benen. Dom blir märkligt nog så väldigt torra annars. Smörjer naturligtvis in benen men dom blir torra ändå.

  9. Haha! Låg nyss i badet med spretande ben och försökte nå alla envisa strån & det är INTE enkelt när man är gravid i sjunde månaden med en gigantisk mage :-D! Men nog fasiken SKA stockarna ansas.. Men på vintern kanske bara 1 gång i veckan..

  10. För mig är duschandet och allt som tillhör det något så otroligt avslappnande. Jag kan gå hela dagen och bara längta efter att få raka benen.

  11. Haha, jag brukar inte heller raka benen speciellt ofta på vintern. Det ger ju lite extra värme ;)
   Min sambo bryr sig inte om jag rakar benen eller inte heller, han märker ingen skillnad, så på vintern bryr jag mig inte om det. Men på sommaren känns det ju viktigare tycker jag, när man går med bara ben :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish