Vishy Beauty Deo

- Annons -

En sak som har blivit en dålig vana sen jag började få hem mycket pressutskick, det är att jag ofta testar produkterna först och läser om dom sen. Får man t.ex. en duschkräm eller liknande så vet man ju hur det funkar liksom :)

Men ibland får man en aha-upplevelse när man läser beskrivningen, ibland på gott och ibland på ont, och denna gång var det väldigt positivt faktiskt för annars hade jag funderat på om resultatet var inbillning eller inte, men nu vet jag att det inte är det!

Jag har nämligen fått hem en nyhet från Vishy – deras nya deodorant Vishy Beauty Deo som ska ge “vackrare armhålor” vilket hade gjort mig lite skeptisk om jag hade läst innan jag testade. Den lanserades nu i februari, kostar 119 kronor och finns att köpa på olika apotek.

vishy-beauty-deo

Sen jag började använda den så har jag reagerat på hur extremt lena och “nyrakade” armhålor jag har hela tiden, och hur ofta känner man på dom liksom? Jag har dels trott att Miska har bytt blad på min rakhyvel utan att säga till, så att det har rakats närmare huden. Och jag har även tänkt tanken “har jag rakat mig i farten på ren rutin och glömt bort att jag har gjort det??“.

- Annons -

Jag rakar mig under armarna regelbundet men får stubb otroligt snabbt, så jag är ändå van vid att nästan alltid ha sträva armhålor även om stubben inte är så synlig. Och så här mjuka som jag har nu, det har jag knappt när dom är nyrakade!

Men nu när jag skulle blogga om deon så läste jag om den, och den första meningen i pressutskicket var “Bidrar till slätare armhålor med mindre synliga hår” haha! Där har vi svaret!

Jag rakade mig igår morse vilket är 1½ dygn sedan, och då brukar jag egentligen ha ganska tydlig stubb redan. Men nu känns det helt slätt! Och luktfri är jag också :) Jag ställde mig framför spegeln och synade mina armhålor, man ser att det är lite stubb men det känns inte! Bara om man drar upp armen mycket så att huden spänns ut. Men lyfter jag bara armen litegrann så känns det helt nyrakat!

Jag förstår inte exakt vad det är i deon som gör detta, men så här är beskrivningen:
BEAUTY DEO är formulerad för att ge slätare och vackrare armhålor med mindre synliga hår. LHATM är tillfört för en skonsam exfoliering av hudens yta. Resultatet är en slätare, mjukare och mer jämn hud som också underlättar en nära hårborttagning. Dessutom är det även tillsatt pärlemorpig-ment för att ge huden en vackrare lyster och jämnare hudton.

vishy-beauty-deodorant

Med andra ord, jag ger två stora tummar upp för denna! Den håller allt den lovar!

* Den doftar fräscht
* Den går snabbt in i huden utan att kännas kladdig
* Den gör armhålorna väldigt släta och mjuka trots stubb
* Den håller även svettlukten borta vilket är det viktigaste!

Rekommenderas varmt! ♥

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

4 KOMMENTARER

  1. Alltså, hur VET man att allt i denna är ofarligt för kroppen? Vet ni förresten att aluminiumet i vanliga deodoranter går rakt in i bröstkörtlarna?

  2. Som vegetarian är jag skeptisk till produkter med pärlglans då det oftast innebär krossade musslor/ostron. Känns så onödigt. Annars, coolt att det funkar som utlovat.:)

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish