Vishy Ideal Body Serum & Balm

  - Annons -

  Jag vill ge två tummar upp till Vishys två nyheter i sin nya hudvårdsserie Ideal Body!

  Serien som jag fick pressprov på för ett tag sedan innehåller fyra produkter för kroppen: serum-lotion, balm samt två olika kroppsoljor. Jag har inte satt tänderna i oljorna än utan började med att testa serumet och balmen.

  Jag kommer skriv mer detaljerat om dom båda men kan börja med att berätta att jag tycker dom är fantastiskt bra båda två! :)

  Egenskaper dessa två produkter har gemensamt:
  * Innehåller 10 st oljor samt LHA, Hyaluronsyra och thermalskt källvatten.
  * Ger en långvarig fukt
  * Ger en jämnare hudton
  * Ger en fastare och slätare hud
  * Passar känslig hud/hypoallergen
  * Kan användas på hela kroppen
  * Passar normal till torr hud

  IMG_2710_111

  - Annons -

  Vishy Ideal Body Serum-Lotion är min favorit! Jag är i vanliga fall ganska slarvig med att smörja in hela kroppen, utan smörjer bara där jag vet att jag kan bli torr, vilket beror på lathet och att kroppen är så “stor” och det tar sån tid haha. Men den här konsistensen är så tunn och lätt på huden att det går supersnabbt att smörja in sig, och dessutom har jag nog aldrig smort in mig med en kräm som går in så himla snabbt i huden!

  Man smörjer in sig supersnabbt och på bara några sekunder så är all kräm inne i huden, och kvar är bara en len, mjuk och återfuktad hud som doftar gott :)

  Lotionen innehåller olja från bland annat gul passionsblomma, nypon, jojoba, aprikoskärna och solros. Den innehåller parfym och doftar otroligt fräscht! Jag skulle nog inte kalla doften mild, men den är väldigt behaglig. Jag hittar inte doftnoterna någonstans men när man har smort in sig så doftar det lite vanilj tycker jag.

  IMG_2688_111

  Flaskan innehåller 200 ml och kostar 219 kronor, finns på olika Apotek!

  IMG_2703_111

  Vishy Ideal Body Balm är lite fetare än lotionen och jag brukar först smörja in mig med lotion och sedan använda denna kräm på mina torrare områden för att få extra mycket fukt där. Konsistensen är otroligt krämig och känns verkligen mjuk och lyxig, superskön att smörja in sig med!

  Även denna går snabbt in i huden, men inte lika snabbt som lotionen. Jag har testat att smörja in hela benen med ganska mycket balm, bara för att testa, och då blev det en liten hinna på huden som sen smulade och “rullade sig” när man drog med fingret på huden. Jag gjorde det bara i test-syfte, men man varken behöver eller bör använda mycket på en gång, så det är ingenting som får mig att gilla krämen mindre.

  Applicerar man ett tunt lager så går det snabbt in i huden, och kvar är en silkeslen och mjuk yta! Helt underbar!

  Balmen innehåller oljor från bland annat koriander, gul passionsblomma, nypon, björnbär och jojoba, och har samma goda doft som lotionen.

  - Annons -

  Det enda negativa, som dock är både vanligt och någonting man vänjer sig vid, det är att krämen kommer i en burk. Och eftersom man inte bör stoppa fingrarna i krämen så behöver man en spatel eller sked varje gång man ska använda produkten.

  IMG_2706_111

  Burken innehåller 200 ml och kostar 249 kronor.

  Jag har mina torra områden som alltid är utsatta på vintern, men denna vinter har jag varit så noggrann på just dessa områden så jag är inte torr någonstans faktiskt. Så jag kan inte uttrycka mig så mycket om slutresultat av krämerna, hade jag haft en torr hy så hade man ju kunnat se mer skillnad!

  Inte har jag direkt ojämn hudton eller sådant att se skillnad på heller tyvärr, då hade jag använt krämerna längre för att ge en slutrecension. Men jag är ju så ung så huden är fortfarande fast och jämn, så om krämen håller vad den lovar på de punkterna kan jag inte heller riktigt uttala mig om tyvärr.

  Men jag kan säga att krämerna känns riktigt lyxiga och bra, de får två tummar upp av mig, och jag tror att dom kan göra susen för många :)

  Hoppas ni alla får en underbar fredag! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish