Webshopsplaner och testande av produkter

  - Annons -

  IMG_7431_11

  2013 startade jag webshopen (dock inte Byher.se för den öppnade jag ju i juni 2014) men första året var mer för att testa på om intresset fanns och allmänt om jag själv skulle tycka att det var roligt också. Vilket jag gör!! :)

  Sedan blev 2014 det året då jag bestämde mig för att jag verkligen skulle satsa på shopen, så det fick bli en experiment-period för att se vilka produkter som säljer mest och vilket håll jag ska rikta mig åt liksom. Det är ju svårt när man som mig börjar på ruta ett, både ekonomisk och erfarenhetsmässigt, då får man börja sakta, jobba sig framåt och lära sig på vägen.

  Nu kommer 2015 bli det år då jag har både råd och kunskap att satsa på fler märken och ta in mycket mer produkter! Tidigare så har många produkter/märken kommit och gått lite hur som, men nu är tanken att jag ska ha ett mer strukturerat sortiment som jag kommer fortsätta att ta in kontinuerligt, inget mer ”tyvärr den här produkten kommer inte tas in mer”. Det finns några sådana kvar i shopen fortfarande men dom är slut snart.

  Men som ni vet så är jag väldigt kräsen med vad jag tar in för produkter, jag säljer bara sådant som jag själv tycker är bra. Det är därför allting går lite sakta också, vissa märken måste man ta in hela sortimenten av och då kommer massa ”skit” med på köpet, och det vill jag inte. Och dessutom tar det tid att testa alla produkter ordentligt innan jag handlar hem!

  - Annons -

  Nu till det jag ville säga med det här inlägget – Det har börjat rulla in massa testprodukter till mig nu som jag håller på att sätta på prov innan det är dags att ta hem till shopen. Och jag har redan hunnit smyg-testa mycket saker utan att det har behövt synas i bloggen, men nu är det så mycket att det kommer synas en hel del ”hemliga produkter” i mina sminkningar framöver.

  Med andra ord, kommer det sminkningar nu där jag inte skriver ut produktnamnen på vissa saker, då är det helt enkelt sådant som inte finns att köpa än men som till slut kommer att finnas på Byher.se om det är bra grejer! :) Hoppas att det inte stör allt för mycket!

  IMG_7509_1111

  2015 är även startskottet för ett annat megastort projekt som jag kommer vara en del i, men det kommer dröja ett bra tag innan jag kan avslöja det för er. Meeen ni fick en liten teaser i alla fall, och kan i framtiden ha i bakhuvudet att jag jobbar med någonting stort utan att ni vet om det, bara för att det är kul ;)

  Kram på er!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  7 KOMMENTARER

  1. Spännande! Håller tummarna för att allt går som på räls med webbshopen. Gillar att det finns en webbshop där någon med samma typ av hy som mig (oljig) har testat grejerna. Bra och snabba svar också när man vill fråga nåt ☺

   På tal om fråga…. Jag är sugen på att köpa Paeses pressade puder (älskar löspudret, men det är lite meckigt att ha med i väskan). Vilken färg säljer du mest av? Brukar va en ok fingervisning om vilken man ska välja om man är osäker

  2. Kommer 40-paletten komma tillbaka i lager? Missade tyvärr den rean du hade i julas på den…. Vilket märke va det på den förresten?

   /Ida

   • Hej! Nej tyvärr.. Den sålde inte suuperbra (förutom nu i slutet, och nu när den är borta så verkar den saknad hehe) och den var ganska känslig i posten så det tog sån himla tid att packa med både massa bubbelplats och packchips. Så jag orkade inte med den längre helt enkelt. Jag vet inte om den finns på någon annan sida i Sverige heller. Det är inget speciellt märke, utan det finns grossister som säljer ”blankt smink” som man kan sätta sin logga på, så på 40-paletten stod det Byher.se på bara :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish