Under eye makeup – Fokus under ögat

  - Annons -

  Hoppas det här inlägget inte blir slarvigt skrivet nu, jag är nämligen lite hoppig för jag fick precis en sms-avisering om att ett roligt paket med nya produkter har kommit som jag bara vill springa och hämta ut nu haha!

  Men en sak i taget :) Här kommer en sminkning som inte är så lik de jag brukar göra, jag fick lite feeling och fokuserade på enbart undre fransraden, och inte så lite heller!

  Tycker det blev ganska coolt, hoppas ni tycker det också :)

  Läpparna är Paese Lipstick med arganolja i nyanserna 16 (hela läppen) och 35 (mitten av läppen)

  - Annons -

  Vit ögonskugga i ögonvrån, Yag mineral eyeshadow (Star White)
  Svart eyeliner längs övre fransraden och i ögonvrån, By Terry Ligne Blackstar.
  Svart kajalpenna längs vattenlinjen, Paese Automatic Eyeliner (Black Glam)
  Lila ögonskugga längs undre fransrade, Paese Trio Eyeshadow (682)
  Svart mascara på fransarna, Magnetic Lash Mascara.

  Kram, kram!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  8 KOMMENTARER

  1. Har redan skrivit att jag tycker det är jättefint och det tycker jag ff ;) men kom på mig själv med att undra ”hur lång tid tar det dig att göra en sån sminkning”? Det är ju exakta knivskarpa linjer och kanter. Du gör alltid snygga sminkningar medan jag med mitt tålamod gör minsta möjliga insats :)

   • Taaaack! :) Lite svår fråga att svara på dock, för hade jag vetat exakt innan hur jag ville att det skulle se ut så hade det gått betydligt snabbare, men alltid när jag sminkar mig så börjar jag med en färg, lägger på lite till och jobbar mig fram tills jag är klar. Jag vet sällan hur en sminkning ska se ut innan jag börjar :) Så jag höll kanske på i en halvtimme totalt med dessa ögon, eftersom jag la lite i taget, letade efter grejer i lådor under tiden o.s.v. Men nä den hade nog inte behövt ta mer än 10 minuter, om vi bara pratar om ögonen alltså :) De skarpa linjerna går snabbt att göra om man har rätt grejer och är stadig på handen!

    Men generellt kan man säga att det tar ca 2 timmar varje dag på att sminka + fota, sedan 1-2 timmar till för att få det till ett färdigt inlägg :)

    • Misstänkte att det inte var gjort i en handvändning och jag uppskattar att du lägger ut så fina sminkningar

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish