Wet Brush Recension

- Annons -

Har man som mig ganska lätt att få slitet hår så är det bra att se över sin dagliga hårvårdsrutin. För man kanske inte har ork/råd att köpa allting i 100% kvalité och vårda det med inpackning så ofta som man ska o.s.v.  Men det man gör varje dag, t.ex. borstar håret, det bör man prioritera!

Wet Brush kommer från hårvårdsmärket HH Simonsen och sägs vara den bästa och skonsammaste utredningsborsten som finns! Och nu har även jag den här hemma, yeey! :)

Den är skonsam och effektiv tack vare att vissa piggar är flexibla medan vissa är fasta. Borsten kan användas på alla hårtyper, i både blött och torrt hår (man ska ändå alltid vara extra försiktig när håret är blött!) och man kan även använda den på extensions.

Det billigaste priset jag hittar är på Nordicfeel.se där den kostar 135 kr och har fri frakt!

wet-brush

- Annons -

Jag älskar den här borsten! Jag har inte supermycket problem med tovor, bara lite, men det känns att den borstar ordentligt samtidigt som det känns att den borstar mjukt.

Och i blött hår blir det inte alls den där jobbiga känslan att håret liksom stretchar ut sig, som jag ofta får med vanliga borstar. Eller är det bara jag som känner så när jag borstar håret blött?

Och ett plus är att den är snygg också med sitt platta skaft! Den finns dessutom i fler färger :)

Två stora tummar upp får den av mig! :)

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

1 KOMMENTAR

  1. Den verkar bra! Jag får också den känslan i blött hår, men inte om jag använder en bredtandad kam :)
    Jag har en hårborste i svinborst som jag använder när håret är torrt för att jag hört att det skulle vara mer skonsamt mot håret och göra det mindre statiskt, men det tycker jag inte att min har hjälpt med. Skulle kanske spana in denna istället :)

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish