Sminkning till kopparrött hår

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Frida var hos mig igår och ville ha lite sminktips, det är nämligen så att hon har varit hos otroligt duktiga Monica Werner på Frisörerna i Uppsala och färgat håret kopparrött!

  Ni som inte minns hur Fridas hår såg ut innan kan kolla på denna sminkning som jag gjorde på henne för ett tag sedan :) Då var hon blond!

  Det finns ingenting som säger att man inte kan sminka sig som innan bara för att man byter hårfärg, men plötsligt får färgerna lite andra effekter så det kan vara bra att testa någonting annat än man brukar.

  Så jag gjorde en vardagssminkning på henne med en trio-palett som jag tycker är oerhört snygg till kopparrött hår :)

  - Annons -

  Jag har använt trio-paletten Paese Shimmer Trio Eyeshadow i nyansen 111 Luxus! Ljust innerst, mellanmörkt i mitten och mörkast ytterst. Och sen bara mascara på det, enkelt och snyggt!

  Ögonbrynen är Anastasia Dipbrow Pomade i nyansen Soft Brown, jag tänkte egentligen använda Auburn men kunde inte hitta den, vet inte var jag har gjort av den.. Men Soft brown är också en bra nyans till röda hårfärger, om man inte vill ha en brynfärg som går åt det röda hållet.

  Här är paletten som jag tycker är så himla snygg till koppar. Guld är alltid snyggt till rött och den här mörka nyansen är brun åt det lite vinröda/lila hållet på något vis, och blir otroligt snygg till koppriga toner!

  Fint va?? :)

  - Annons -
  Föregående artikelWet Brush Recension
  Nästa artikelStippling brush – Användning
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish