Wet n Wild Cover All Concealer Palette

  - Annons -
  Har inte tillgång till kamera fören i helgen, men istället för att klaga tänkte jag blogga mer om produkter och sånt! Vad säger ni om den idéen?
  Tycker faktiskt att det är mycket roligare att handla smink och produkter än kläder. Det är därför jag har sån klädtorka just nu, men jag jobbar på det ;)
  Har med andra ord så mycket hårprodukter och insmörjningscreamer o.d. att jag inte ens använder allt. Däremot jag har mycket att tipsa om!
  Har skrivit om den här concealer paletten förut, men tänkte berätta lite grundligare eftersom jag tycker så mycket om den!
  1. Den gröna concealern är den jag använder mest. Den neutraliserar röda partier, vilket jag har mest runt och på näsan. Är min räddning när jag t.ex har noppat ögonbrynen precis innan jag ska iväg, pillat på en finne eller bränt mig i solen.
  2. Den beige-rosa concealern till vänster om den gröna ljusar upp huden. Tar bort dom mörka ringarna under ögonen!
  3. Den hudfärgade concealern är täckande, när man tillexempel vill gömma en finne.
  4. Den vita concealern är en highlighter. Till de ställen man vill framhäva som “sticker ut” som t.ex kindbenen och under ögonbrynen.
  Finns att köpa för 69kr Här!

  Jag rekommenderar verkligen den här paletten! Har foundationpuder över, men för många räcker nog bara concealern.

  Den är dock inte inget kap om man har torr hy. Var lite torr på näsan en dag vilket jag inte ens hade märkt, men med den gröna concealern på så syndes flagorna direkt.

  Har ni någonting ni tycker att jag ska blogga mer om?

  Kom mer än gärna med förslag!
  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish