Wild Strawberry – Röda naglar från Lumene

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag lyckades få bort alla pärlorna från naglarna på egen hand (då jag inte kommer fixa dom på salong mer) och har slipat dom någorlunda släta också så dom ser ganska bra ut, jag känner mig duktig :)

  Men gissa om jag får beslutsångest nu när jag plockar fram alla mina nagellack som jag samlat på mig och knappt använt under ett år!! Massor att välja på och experimentera med! :) Jag kan tillägga att jag började gå till nagelsalong bara någon månad efter att jag slutade jobba i restaurangköket på Länsförsäkringar där jag var i 10 månader – och inte fick använda nagellack. Så den 2:a oktober är det exakt 2 år sen jag slutade lacka naglarna regelbundet själv vilket jag gjorde hela tiden innan. Galet!

  Mina rosa och guldiga naglar som var först ut efter pärl-borttagningen fick ni en skymt av på gårdagens sminkning, men då jag insåg att jag var tvungen att fila dom ännu mer så tog jag bort det redan i morse och valde efter slipandet en ny färg som jag föll för, nämligen denna:

  IMG_5982_1411

  En färgstark röd nyans fast åt det mjuka rosa/koralliga hållet. Fint va? :)

  - Annons -

  Lacket är Lumene Gel Effekt i (nyansen Wild Strawberry) som jag tycker väldigt mycket om att måla med, perfekt konsistens som torkar snabbt och jämnar ut naglarnas ojämnheter!

  Lacket kostar 69 kr och finns t.ex. på Eleven.se och Kicks.

  lumene_color20_16058_500x500

   

  Två tummar upp säger jag! :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish