Xlash Mascara

- Annons -

Xlash kom för bara några dagar sedan ut med en ny formula på deras ögonfransnäring (som jag tänkte testa faktiskt!) och i samband med den nya lanseringen så har de även kommit ut med den nya mascaran Xlash optimal black mascara with vitamin E.

Mascaran innehåller vitamin B5 och vitamin E som tillsammans hjälper fransarnas tillväxtprocess, och ska förutom sina vårdande effekter även vara den ultimata volymmascaran!

Jag testade den här mascaran för första gången idag, och jag gillar den! Jag kan nog inte påstå att det är en ultimat volymmascara men man fick separerade och fina fransar och en snygg och hållbar böj även utan ögonfransböjare.

Formulan känns lätt, klumpar inte och håller bra hela dagen utan att smula eller kladda. Dessutom gillar jag den böjda borsten som är riktigt enkel att arbeta med!

- Annons -

Mascaran finns att köpa på xbeauty.se och kostar 155 kronor.

Detta är absolut en mascara som jag kommer använda fler gånger : )

Hoppas ni har en trevlig kväll! Själv ska jag tända lite ljus, fixa en kopp te och fortsätta jobba med datorn i knät framför Det Okända som börjar strax : )

Kram, kram!

- Annons -
Föregående artikelVictoria Secret Makeup
Nästa artikelHöstlila nagellack
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish