Yves Rocher Concentrated Slimming Gel

  - Annons -

  Slimming-produkter är ingenting som man går ner i vikt av eller liknande, utan är en hjälp på traven om man har celluliter eller vill ha en mer fast hud någonstans på kroppen. Sådana detaljer som i princip alla har oavsett storlek :)

  Jag har testat Yves Rochers Slimming-produkter förut, men de tidigare produkterna i sortimentet är sådana som ska användas i en månad, och då var det så svårt att ge en slutrecension eftersom kroppen kan förändras av sig själv väldigt mycket på en så lång tid, i alla fall så gör min det.

  Men nu har de en nyhet – Yves Rocher Ultra-Concentrated Cure for Stubborn Zones* som är en intensivkur till problemområden som man ska använda i 7 dagar. Jag har fått hem ett pressprov på den och har nu använt den i en vecka!

  “Yves Rochers forskare har upptäckt en aktiv molekyl i mangostanfruktens skal, y-Mangostin. Molekylen fungerar som en naturlig nyckel genom att låsa upp de cellprocesser som blockerar fettminskningen. Extrakt av mangostan verkar på alla delar av fettminskningsprocessen för en helhetseffekt: det motverkar fettlagring, rensar ut och stimulerar produktionen av hyaluronsyra.”

  IMG_7786_111

  - Annons -

  Så här ser den ut helt oanvänd – Det är en genomskinlig gel i hela flaskan, och längst ner finns en grön vätska separat vilket är det aktiva extraktet. Anledningen till att det inte är blandat är för att produkten är mer effektiv om den blandas direkt före den ska användas och inte står färdigblandad i lagerhyllan.

  yves-rocher-111

  1. Ta bort säkerhetsringen.
  2. Tryck en gång på änden av behållaren för att frigöra det aktiva koncentratet i produktformulan.
  3. Skaka om för att blanda koncentratet och formulan.
  4. Tryck på pumpen och applicera morgon och kväll under 7 dagar på problemområden med cirkulära rörelser (max 2 tryck per område).

  IMG_7796_111

  Produkten är en pumpflaska och gelen är otroligt enkel att applicera, den går in snabbt i huden utan att kännas kladdig eller jobbig. Så även fast man ska smörja två gånger om dagen så är det inte jobbigt alls :)

  Tyvärr är jag inte den bästa testkaninen på denna produkt, men jag kunde inte låta bli att testa i alla fall!

  Gelen är nämligen främst bra för celluliter (med gör även huden fastare) och jag har faktiskt inte fått några celluliter alls (än), så jag kan av den anledningen inte se resultatet till 100%. Men jag har använt den på nederdelen och sidorna av magen, men jag har faktiskt inte märkt någon skillnad alls.

  mangostan1

  Här ser ni frukten som den aktiva molekylen kommer ifrån :) Bildkälla.

  Med andra ord, jag har inte fått någon wow-känsla, men har inte heller några direkta problemområden att testa på heller utan min kropp skulle nog bara behöva lite styrketräning.

  - Annons -

  Så jag kan säga att den är enkel att använda, inget krångel! Och den kostar just nu 159 kronor (ord. pris 189kr) så även fast det inte är en tia direkt så är det inte massa hundralappar i sjön heller om ni testar och inte ser skillnad.

  Om någon av er har testat/kommer testa så får ni gärna skriva vad ni tyckte om den! :)

  - Annons -
  Föregående artikelNaturlig sminkning
  Nästa artikelMatta ljusa naglar
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish