Yves Rocher första intrycket-recensioner

  - Annons -

  Ikväll klockan 23.59 avslutar Yvesrocher.se** sin kampanj där man får en valfri produkt (den man lägger i varukorgen först) helt gratis om man anger rabattkoden “TREAT16“. Så därför tänkte jag i sista sekunden ge mina “första intrycket-recensioner” på det senaste pressutskicket så ni har koll på nyheterna om ni eventuellt ska shoppa loss!

  Man kan ju lägga en riktigt fin produkt i varukorgen först och sedan en ganska billig, så har man gjort ett riktigt kap :) Kanske passa på att fynda tidigare julklappar.

  Dessa nyheter fick jag i mitt pressutskick:

  img_8073_111

  Den blåa mascaran har jag redan visat er i den här sminkningen, och ansiktsspeelingen har jag redan recenserat i det här inlägget. Så ni kan läsa mer om dom där, jag är hur som helst riktigt nöjd med båda två!

  - Annons -

  img_8088_111

  Yves Rocher har lanserat nya ögonskuggor, Botanical Color Eyeshadow och de finns i hela 60 nyanser! Den bruna ögonskuggan såg ni också i sminkningen med den blåa mascaran :) Den är pigmentrik och blir otroligt fin! Lite ljusare på huden än vad jag tycker den är i burken trots ögonskuggsprimer, men otroligt lättarbetad och jättefin.

  Jag har även känt lite på de andra nyanserna på handen och alla är jättefina, man behöver ögonskuggsprimer under för att få fram pigmenten ordentligt (men det har jag alltid ändå) och det blir otroligt snygga. Har en len konsistens och är lätta att tona ut, den guldiga färgen som drar lite åt olivgrön är såå snygg!

  Pris: 99:-

  img_8138_111

  Serumet Double Action Essence** doftar helt amazing, så fräscht och gott! Det är ett anti pollution-serum som har blivit hypat senaste tiden, alltså en produkt som skyddar mot föroreningar och reparerar huden, då föroreningar, UV-strålar, trötthet, stress är alla faktorer som påskyndar hudens åldrande. Just detta serum innehåller mer än 94% ingredienser med naturligt ursprung. Flaska i återvinningsbart glas, kartong från hållbart odlade skogar.

  Den går in snabbt i huden, och känns typ ingenting efter en stund, avsluta med dag- eller nattkräm. Jag har inte testat detta mer än en gång, jag kan inte hårdtesta allt, men jag tycker mycket om den!

  Pris: 249:-

  img_8109_111

  Yves Rocher har lanserat de nya mascarorna Mascara Vettige Longueur. Den blåa nyansen såg ni i sminkningen med blå mascara förra veckan, och jag har den även i svart! Borsten har väldigt mycket kräm på sig så man får mycket mascara på en gång vilket ger fin volym, separerar bra om man jobbar med borsten men den har inga piggar så den separerar inte superenkelt, men mina fransar blir ändå fina. Väldigt smal borste så man kommer åt ordentligt även i ögonvrån. Håller jättebra, smular inte och kladdar inte.

  - Annons -

  Jag har ljusblå och svart, men det finns också i vanlig blå samt brun.

  Pris: 179:-

  img_8100_111

  Illuminating Powder Duo – Cuivre** är en jätte, jättefin highlighter! En ljus nyans och en lite mörkare. Jag brukar ha den ljusa där jag ljusat upp med en matt highlighter, och den mörka där jag mörkat ner med contouring, för fin lyster i hela ansiktet. Men man kan även använda den mörka för att få hela ansiktet att se mer solkysst ut. Highlightern är inte skimrig utan ger en fin glow och lyster, precis som man vill ha det, och är ganska mild. Den ger ett jättefint resultat men vill man ha supermycket lyster så bör man nog välja en med lite mer krut i. Men för mig är den perfekt lagom :)

  Pris: 149:-

  img_8098_111

  Relaxing Bath and Shower Gel – Olive Petitgrain** är en riktigt fräsch och väldoftande duschgel med mer än 97 % ingredienser med naturligt ursprung. Man kan även ha den i badet, och det har jag haft! Den ger inte jättemycket skum, men ganska lagom, däremot doftar hela badet underbart gott :) I övrigt ingen wow-känsla, huden blir ren och det bästa är helt klart doften!

  Pris: 59:-

  img_8093_111

  Refreshing Cleansing Gel** är en återfuktande ansiktsrengöring i gelform som får huden att kännas ren och fräsch, väldigt trevlig! Har bara testat den en gång. Det bästa kapet är dock setet** man kan köpa med denna tillsammans med nyheten Mix to scrub för totalt 129 kronor :) Rengöringen kostar ord. pris 79:- och scrub to mix 99:-.

  - Annons -

  Jag missade att fota läppbalsamet jag också har testat, och nu har jag inte tid att göra det innan jag publicerar inlägget, men jag kan även varmt rekommendera Yves Rocher Lip Balm – Macadamia from Guatemala**, ett nytt läppbalsam med makadamianötolja som kostar 15 kronor och är otroligt lent och skönt på läpparna! Jag hade det senast jag tatuerade läpparna och det var jättebra, krämigt och sitter bra för en mjuk känsla som håller länge, och doftar underbart!

  Massor av bra produkter med andra ord! Är det någonting ni vill att jag testar mer och visar lite närmare i ett inlägg så hojta till.

  Kram!annons

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish