Yves Rocher Pure Light Foundation

  - Annons -

  Nu har det blivit många foundationinlägg den senaste veckan, hoppas ni tycker det är intressant!

  När jag gjorde sminkningen i endast ett märke här om dagen, vilket blev Yves Rocher, så passade jag på att även fota grundsminket före och efter!

  Den foundation jag använde heter Pure Light. En väldigt lätt foundation som knappt känns i ansiktet, men ger ändå ett bra täckande resultat och det går bra att lägga fler lager där man behöver mer täckning. Den luktade ganska mycket parfym, vilket jag gillar men alla gör nog inte det.

  Solpudret gillar jag också! Man får ett jättenaturligt resultat eftersom det är två nyanser i en. Jag duttade den mörkaste i tinningarna och under kindbenen, medan jag la den ljusa i pannan, sidorna av hakan och sidorna av näsan.

  - Annons -

  Osminkad vs Foundation och solpuder.

  Yves Rocher Pure Light – Light & Luminos Foundation – Second Skin Effect. 159kr

  ”En ultralätt, luftig foundation som hjälper huden att andas och blir som en andra hud. Den fräscha, behagliga konsistensen ger en osminkad känsla men ändå perfekt täckning med ett riktigt naturligt resultat. Huden återfuktas, revitaliseras och blir med tiden jämnare och mjukare. Innehåller risextrakt, rikt på vegetabiliskt inositol som stimulerar cellernas andningsförmåga och ger huden ny lyster.

  Formula testad under kontroll av hudläkare. Innehåller inga animaliska ämnen.”

  Osminkad.

  Med foundation.

  - Annons -

  + Puder för ett matt resultat.
  Pudret kommer inte från Yves Rocher, då jag inte hade ett sådant hemma.

  Yves Rocher Duo Solpuder, 169kr.

  ”Skapa och framhäv med detta rouge en vacker solbränna med en naturlig gyllene lyster som passar just dig och din hudton. De två kompletterande nyanserna gör det lätt att anpassa färgen allt eftersom din egen solbränna fördjupas. Den mjuka, behagliga formulan är berikad med extrakt från gardeniablomma, känd för sina utslätande egenskaper.”

  Och till sist, foundation + solpuder.

  Två tummar upp säger jag!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish