9 dagar gammalt nagellack

  - Annons -

  I lördags publicerade jag ett inlägg där jag visade Paeses nagellack som jag då hade haft sen måndagen innan, och det såg i princip helt perfekt ut fortfarande trots att det nästan hade gått en vecka.

  Därför tänkte jag bara visa er lite snabbt hur det ser ut nu innan jag målar om dom (vill nog ha vitt igen, så himla fräscht). Dom är ju inte direkt fina, men för att vara ett helt vanligt nagellack som har suttit i 9 dagar så tycker jag att det är absolut godkänt! :)

  IMG_3640_111

  Mina matta gröna naglar ser glansiga ut bara för att jag precis smorde in nagelbanden med olja, dom är alltså fortfarande matta under oljan :)

  IMG_3644_111

  - Annons -

  Höger pekfinger och tumme har tagit mest stryk, vilket inte är så konstigt. Men annars ser det inte så tokigt ut för att vara mer än en vecka gammalt va? Och som sagt, för bara 4 dagar sedan var dom i princip helt perfekta fortfarande.

  Över- och underlack rekommenderas dock :)

  Ni hittar Paeses nagellack på Byher.se!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish