Throwback thursday – makeup

  - Annons -

  En av de roligaste grejerna med att ha en blogg är att kolla igenom gamla inlägg, man ser så konkret hur mycket som händer på bara ett år och hur mycket man utvecklas!

  Jag hade redan utvecklats enormt förra sommaren om man jämför december-maj, och sedan dess har mina bilder blivit ännu bättre, och bara rent fotomässigt så har bloggen högre kvalité nu :)

  Så jäkla inspirerande, tänk hur mycket jag har utvecklats nästa år. Påminn mig nästa maj om att läsa det här inlägget igen haha.

  Tänkte för skoj skull bjuda på två sminkningar som jag gjorde för exakt ett år sedan:

  IMG_7165_1111-670x462

  - Annons -

  Färgglada ögon :)

  Hade ganska mycket utväxt om jag minns rätt, därför jag har beskurit halva huvudet haha. Nu har jag typ så här långt hår utan extensions från Hairtalk, som jag hade då! Dock saknar jag tjockleken enormt. Blir nog en förtjockning i framtiden.

  IMG_7072_1111-1013x1024

  Älskar färgglada sminkningar ♥

  IMG_6737_1112-959x1024

  Här är en mer jordnära look, också otroligt snygg! Älskar fortfarande den här guldiga skuggan och hade den senast i gårdagens sminkning faktiskt :)

  IMG_6741_1112-892x1024

  Jag gjorde steg för steg-sminkningar på båda dessa, den både den färgglada “tropisk sminkning” och den guldiga “sun kissed” som jag döpte det inlägget till :) Klicka på länkarna om ni vill kika närmare!

  På tal om utveckling, kolla in mina ögonbryn i det här gamla inlägget som jag skrev i december 2010. Jag tänker inte ens publicera bilden här för jag skäms typ för mycket. Katastrof. Bästa meningen under sista bilden också “Mina ögonbryn är inte stylade med hårspray än så dom ligger lite tokigt, men ni ser ju ögonen iallafall!” jaaa för det är ju deeet som är det största problemet *dunkar huvudet i bordet* hahaha.

  Där ser ni i alla fall hur stor skillnad övning kan göra, kan jag så kan ni!

  - Annons -

  Hur som helst, nu ska jag som plocka lite bryn på Creative Make Up och hoppas att ingen av mina framtida kunder kommer gå in på det där gamla inlägget :D

  Puss & kram! ♥

  - Annons -
  Föregående artikel9 dagar gammalt nagellack
  Nästa artikelLjuslila sminkning
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  1. Guuud va kul att se lite “gammalt”! Har läst din blogg i snart två år och du är supergryyyym! Skulle vara kul i framtiden om du fortsatte göra nån throwback thursday eller nåt emellanåt :) kram!

  2. Åh, visst är det kul att kolla gamla inlägg? Jag kan också titta tillbaka till kanske 2010, och se hur mycket man utvecklats! Nu är jag långt ifrån lika grym som du är, men alltid kul att se ens framsteg och få inspiration till att fortsätta utvecklas! =)

  3. Åh vad fin den guldiga sminkningen var. kan du inte göra en “steg för steg” bilder eller video på den. vill lära mig den :-) samt vad du använder för skugga och borstar till.

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish