Amika Nourishing Oil Treatment

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag har testat Amika Nourishing Oil Treatment som är en hårolja gjord på arganolja och olja från havtornsbär, och tänkte nu ge min recension! :)

  Det finns flera punkter som jag gillar med den här oljan:
  ♥   Den går snabbt in i mitt hår, och fast jag använde ganska mycket så blev håret ändå inte flottigt.
  ♥   Den ger en jättefin glans till håret som jag uppskattar väldigt mycket!
  ♥   Doften är underbar!!
  ♥   Håret blir väldigt, väldigt lent.
  ♥   Den finns i två olika storlekar, perfekt att kunna välja beroende på hur mycket man behöver.

  Jag vill förtydliga det jag skrev i första punkten med att jag definierar “mycket hårolja” som relativt lite om man jämför med den mängd man använder av andra produkter. Men det är mycket om man jämför med hur lätt flottigt hår man kan få av andra håroljor.

  Sedan finns det också två punkter som jag personligen inte gillar:
  x    
  Jag har tröttnat på håroljor i flaskor där man måste hälla ut i handen, en pumpflaska är så mycket enklare!
  x    Priset är ganska högt, 30 ml kostar 119 kronor (i alla fall på rean på Eleven.se, egentligen kostar den 125 kr) och det är dyrare än 30 ml ren ekologisk arganolja som då alltså är 100% arganolja. Visst kostar det att få en fin sammansättning, men de oljor som håroljan är baserad på står inte ens först på ingredienslistan.

  - Annons -

  Med andra ord – En tumme upp för håroljan, men en tumme ner för pris och flaska!

  Kram på er!

  - Annons -
  Föregående artikelGlossybox julbox!
  Nästa artikelLördagssminkning / Helgsminkning
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Är det inte så att det är en massa silikon i? Det är väl därför håret inte blir flottigt? Jag undviker silikon så jag kör hellre ren olja. Men om man nu inte bryr sig om silikoner så låter den jättebra!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish