Lördagssminkning

- Annons -

Väldigt ofta får jag frågan “vilken sminkning tycker du mest om på dig själv?” och jag har olika svar i olika perioder, men just nu är det naturliga ögon som kompenseras upp med ett superfint läppstift som tar all fokus!

Den looken passar dessutom till vardags och till fest, så man kan ha den jämt oavsett vad man ska göra :)

IMG_7131_111

Och precis så såg jag faktiskt ut i lördags då jag var i Stockholm och träffade mitt underbara tjejgäng som jag umgicks med varje dag under gymnasiet. Vi bodde på internat och gick både i skolan tillsammans och umgicks efter skolan, så det blev lite som en chock när vi tog studenten och alla flyttade åt olika håll.

Vi har inte lyckats ses alla 6 samtidigt en enda gång innan i lördags, men då var vi alla samlade! :) Det är svårt att hitta en dag då alla kan, speciellt eftersom att en bor i USA och en annan i Göteborg. Vi började med middag hemma hos Nicolin och tänkte eventuellt dra ut på galej, men man vet ju hur mycket man har att prata om också så vi visste att vi kanske skulle fastna vid middagsbordet, och det var precis det vi gjorde också :)

- Annons -

Då var den här sminkningen perfekt! Jag hade sköna baskläder som jag hade pimpat upp med ett stort halsband, guldtatueringar och denna sminkning, så jag var bekväm men fin både på middag och eventuellt dansgolv!

IMG_7136_111

Läppstiftet är Yves Rocher Grand Rouge Lipstick i nyansen 24 Violine Lumineux.

IMG_7137_111

Kram på er!

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish