Tandblekning och fina läppar

- Annons -

Jag blekte ju mina tänder på Creative Make Up i Uppsala, samma salong som jag jobbar på ibland och där jag dessutom har fått mina snygga sminktatueringar! Och eftersom jag och Annika har lärt känna varandra via våra jobb ihop, så har jag flirtat till mig lite extra rea och erbjudanden till mina läsare :)

Som vanligt så får ni alltid 10% rabatt på Creative Make Up om ni anger min blogg, detta gäller både tatuering, fix av bryn/fransar, och produkter. Och nu har jag även en liten deal när det gäller tandblekningen (läs mitt tidigare inlägg här) om ni bleker tänderna och anger min blogg så får ni ett läppbalsam med spf 15 från gloMinerals på köpet!

Har ni fortfarande inte handlat de sista julklapparna än, och har någon viktig person kvar som förtjänar någonting extra, då är ett presentkort på Creative Make Up (för er som bor i närheten av Uppsala) helt perfekt!

tandblekn2

Tandblekningen kostar just nu bara 2900 kr (ord. pris 4500 kr) och ni kan både ringa och boka på 018 10 50 13 eller sms-boka på 070 78 67 699!

- Annons -

Det är fullbokat om man vill bleka tänderna innan nyårsafton (27:e) men man kan ställa sig på en sista-minuten-lista om man vill bli uppringd vid eventuella återbud.

På nyårsafton kommer jag jobba på salongen och göra nyårssminkningar, ifall ni vill bli lite extra fina inför kvällen! :)

Kraaaam!

- Annons -
Föregående artikelLördagssminkning
Nästa artikelRenare porer
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish