Glossybox julbox!

  - Annons -

  Glossybox är ett underbart företag som nog ingen av er har missat, varje månad sprids superfina bilder på dessa fina boxar med innehåll som får oss skönhetsnördar att dregla!

  Jag prenumererar faktiskt inte på Glossybox, jag har inte tagit tag i den saken helt enkelt, men tack vare events så har jag ändå fått hem några boxar och jag är så glad över att jag lyckades pricka in ett event nu där jag fick med mig deras julbox hem för det är nog den finaste Glossybox-boxen jag har sett!

  IMG_6803_111

  Boxen står redan i bokhyllan nu i väntan på att bli fylld med massa bra-att-ha-saker precis som alla mina andra lådor. Den har ett fint sammetsmaterial i en riktigt snyggt röd färg, och känns väldigt lyxig!

  Och inte nog med det, innehållet är också toppenbra! Mineralögonskuggorna från Marsk såg ni i torsdagens sminkning, och läppbalsamet i den lilla burken (på den lilla röda lådan), huur fint är inte det??

  - Annons -

  Den lystergivande krämen har jag testat på handen och den ser riktigt fräsch och fin ut också. Resten har jag inte testat än men det kommer recensioner på allt inom kort :)

  IMG_6806_111

  Jag hittar ingenstans där man kan köpa dessa mineralskuggor tyvärr, men det är riktigt pigmentrika och fina! Håll ögonen öppna efter detta märke :)

  IMG_6819_111

  Kraaam på er!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish