Få nyårsfrisyren att hålla!

  - Annons -

  Jag har ganska tunt hår vilket gör det enkelt att styla, men dessvärre så håller stylingen inte alltid superlänge om det t.ex. är fuktigt ute. Till er som har samma problem vill jag rekommendera en primer till håret!

  Ni har säkert hört om både ansiktsprimer och ögonprimer, men hårprimer är inte lika omtalat. En hårprimer har samma grundegenskap som alla andra primers – den förlänger hållbarheten.

  Living Proof (märket som Jennifer Anistons hårstylist använder på henne) har en hårprimer som är väldigt omskriven och populär, och i höst kom den dessutom i en variant för oss med tunt och fint hår! Sprayen heter närmare bestämt ”Living Proof Prime Style Extender Spray” och ska fördubbla hållbarhetstiden på din hårstyling.

  IMG_6040_111

  Jag stylar inte mitt hår superofta om jag ska vara ärlig, men det lilla jag gör men den här sprayen upplever jag väldigt positivt! Sprayen i sig känns inte alls i håret tycker jag, vilket i det här syftet är positivt, och den doftar fräscht och gott och är enkelt att applicera!

  - Annons -

  När man har duschat och handdukstorkat håret så sprayar man primern i hela håret, även i rötterna, och när man sedan stylar sitt hår så kan man komplettera med fler stylingprodukter om man vill.

  IMG_6053_111

  Jag har inte hittat den på någon svensk hemsida, men jag tror att det går att beställa till Sverige från Livingproof.com. Men märket finns på en hel del frisörsalonger också.

  Perfekt investering inför nyårsafton kanske? :)

  Kram, Helena

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish