Bebisbyxor till Mille

  - Annons -

  Idag blev det en lång sovmorgon och sedan kaffemys och bebisgos hemma hos min syster Malin, perfekt start på helgen!

  Jag blev nämligen så extremt sugen på att sy igår, sådär halv 12 på natten när alla andra hade gått och lagt sig. Så jag började dra fram massa tyger och satt i mitt syrum hos mamma (lyxigt att vara minst när alla har flyttat hemifrån, då kunde jag ta över flera rum och har bland annat ett alldeles eget syrum). Resultatet blev ett par bebismjukisbyxor till lilla Mille som blir perfekta i höst/vinter när han är lite större :)

  sy-bebisbyxor

  Svårt att få en uppfattning om storlek så här på bild, men även fast dom är för stora för honom nu så är dom fortfarande otroligt små och söta, typ 35 cm långa :)

  Jag har varit rädd att jag tappat sylusten helt sen jag slutade gymnasiet, gick ju linjen textil, form och design och sydde en hel del då, så jag blev så glad igår när den kom tillbaka! Även fast det inte blev någonting avancerat så känns det ändå tryggt att veta att jag fortfarande har lusten i mig. Det var så roligt! Så skönt när man har en bra maskin också, då är det bara att tuta och köra.

  - Annons -

  Extra roligt att Malin hade köpt en ny tröja till honom som är på pricken samma gråa nyans som muddarna, kommer bli en supersöt outfit ♥

  Hur om helst, nu vet ni varför jag inte bloggat än idag. Blev tvungen att ta igen sömn och sedan överraska Mille med nya byxor. Men nu ska jag sätta igång med arbetsdagen!

  Kram på er :)

  - Annons -
  Föregående artikelPixi Lid & Line
  Nästa artikelVilken är din favoritsminkning?
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish