Vilken är din favoritsminkning?

  - Annons -

  Jag har satt ihop ett litet kollage med mina senaste sminkningar, dels som inspiration för er men också för att jag jättegärna vill då respons på vilka som är era favoriter! :) Det är alltid bra att veta vilka slags sminkningar ni gillar mest och vill se lite mer av i framtiden!

  De första är vardagssminkningar och sedan blir dom mer och mer färgglada och mörka längre ner i kollaget. Hoppas det uppskattas :) ♥

  makeup-looks

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  17 KOMMENTARER

  1. Åh, alla är ju verkligen superfina! Men 4, 6, 12 och 13 är mina favoriter. Kanske för att det är precis den typ av sminkningar jag själv brukar göra.. ;D

  2. Nr 15! Den får mig att tänka på en fågel, jag vet bara inte vilken. Gillar blandningen mellan neutrala, gråa toner och lite mer vågat undertill med grönt och glitter. Det är en piffig look som man kan anpassa mellan vardag och fest bara genom att göra den lite lättare eller lite starkare.

  3. 3, 5, 1. De passar även mig med hooded Eyes och som tyvärr inte kan ha vinge pga formen på mina ögon. Du gör så fina sminkningar, jätteduktig. Kram.

  4. 1, 3 & 6 är mina favoriter. Snygga vardagssminkningar. Kul med mer färgglatt också men inte min grej personligen.

  5. 1, 6,14,13. Åh eller typ alla. Men 6 e ju så himla bra på mina ögon. Så bra att min kompis just nu även har den på sig på ett bröllop :)

  6. 1, 6, 7 (gjorde jag på Midsommar och såå snyggt det blev med hjälp av din blogg!) Och 11 (tänker jag prova snart, så fiin) !

  7. 3, 4, 6, 8, 10, 11 och 16 tycker jag mkt o. 6an har jag provat flera ggr, den är lagom lätt o fin! Ska prova på sådan där cut crease ngn gång med :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish