Pixi Lid & Line

  - Annons -

  Hej fina ni!

  Har ni hunnit se min sminkvideo som jag la ut i morse än? :) Där ser ni tydligt hur jag använder Pixis multiprodukt Lid & Line som är en penna/skugga/sotningsverktyg som man kan göra både vardagssminkningar och partysminkningar med. Jag älskar dom!

  Nu tänkte jag även göra ett skrivet inlägg om dom för er som föredrar att läsa, samt visa lite mer bilder. Hoppas det uppskattas :) Flera av nyanserna är slutsålda för tillfället men jag ska alldeles strax beställa hem nytt.
  lid_line_no4_Smoky_Olive_13APR11
  Här ser ni tydligt hur pennan är utformad, en ände med kajalpenna, en med ögonskugga och en med en ren uttoningsgrej som man kan sudda kanterna med för en fin uttoning. Och när man sätter ihop den så ser det ut som en vanlig penna. Enkelt, praktiskt och snyggt!

  Applicering:
  1. Grunda alltid med ögonskuggsprimer, jag använder Pixi Eye Bright primer
  2. Måla med ögonskuggan på hela ögonlocket
  3. Tona ut kanterna med uttoningsänden
  4. Måla med kajalpennan längs övre eller både övre och undre fransraden för en mer intensiv och inramad blick

  IMG_6265_111

  - Annons -

  Här är de tre nyanserna jag har haft hittills i webshopen! Smokey black, Smokey olive och Smokey mink. Det finns en brun också men den var slut hos distributören så den fick jag inte hem alls, och den gröna är slutsåld. Men det kommer som sagt påfyllning inom kort.

  På den här swatch-bilderna ser ni kajalpennorna upptill, de som är målade skarpt, och prickarna under är ögonskuggan.

  Här är ett gäng sminkningar gjorda med Pixi Lid & Line:

  IMG_5192_111-1024x915

  IMG_8577_111

  IMG_6351_111-933x1024

  pixi-makeup-tutorial-1024x461

  Klicka här så kommer ni till alla inlägg med sminkningar gjorda med Pixi Lid & Line.

  Och som sagt, kolla in mitt tidigare inlägg om ni vill se en video på hur jag använder denna produkt :)

  Kram! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Hej. Fin sminkning! Fast det du gör är alltid fint.
   Jag har en fråga som inte har med inlägget att göramen jag skulleså ggärna vilja veta hur du lyckas med dina så väldigt fina lockar.
   Kan du inte göra ett inlägg om det? Vi är säkerligen flera som vill veta det.
   Vet att du haft det någon gång för längesen men hittar det inte igen.

   Kram på dig :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish