Blog Awards 2014

  - Annons -

  Ni har säkert sett tusentals Blog Awards-bilder på andra bloggar redan, jag ligger lite efter med mina hehe, men här kommer i alla fall en liten bildbomb från kvällen! :)

  Miska och Mia (syster) blev mina +2 och vi hade superroligt!

  IMG_39599

  Innan galan träffade vi Helen och hennes +1 Maria och tog ett glas på en bar. Sedan kom Frida Skoglund också innan vi begav oss, så det var nästan hela beauty-kategorin samlad! :)

  4

  - Annons -

  Den andra bilden – ”gör någonting lite crazy!” och innan Helen hinner reagera så har vi en bild där jag ser ut sådär och hon är skitsnygg bredvid haha!

  IMG_39633

  Miska var såå fin!!

  3

  Bubbel och goodiebags, jag klagar inte ;)

  IMG_40388

  Daniel Paris och Clara Henry som var konferansier på galan var så sjukt roliga, dom gjorde ett riktigt bra jobb! :)

  5

  Linda vann Årets beauty-blogg, har ni hört hennes tacktal? Så oerhört gullig! :)

  Zara Larsson kammade hem hela två priser också, och eftersom jag är en del av hennes blogg så kan man väl säga att jag vann lite också hihi? ;)

  - Annons -

  6

  Festen fortsatte och så här pigga såg vi definitivt inte ut när vi kom hem till Gimo halv 6 på morgonen, trötta, kalla och barfota ;)

  IMG_41000

  Tusen tack alla ni som hjälpte till att nominera mig! Jag vet inte ens hur det gick till, jag fick verkligen en chock! Ungefär så som alla som vinner säger haha, min ribba är inte lika hög ;) Det var superkul på galan men framför allt kändes det såå hedrande att få vara en i gänget bland alla dessa oerhört framgångsrika bloggare!

  När jag började blogga om smink så var det ju inte för att bloggen skulle bli stor, det har liksom kommit på köpet och det var först när jag blev kontaktad av Modernmom.se som jag insåg att det kanske finns en liten framtid med det här ändå. Och nu när jag till och med har varit med i Blog Awards så känner jag att jag har lyckats ganska bra, och ännu bättre ska det bli! :D

  Puss och Kram fina ni!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish