Blowpro Faux Dry Shampoo

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag har hört mycket bra om torrschampot “Blowpro Faux Dry Shampoo” och har både plus och minus att säga om den faktiskt!

  De flesta torrschampon är i sprayform, men det här är en blandning mellan spray och “Dust It” kan man säga, man sprayar genom att trycka i mitten av flaskan och “puffa upp” pulver, som alltså inte har någon slags vätska eller drivgas.

  Den ska ge en nytvättad känsla och volym, och kostar ca 125 kronor.

   Jag gillar principen med flaskan, att man inte behöver betala för någon slags vätska eller gas, utan får det man betalar för – alltså pulvret. Dessutom kan många sprayflaskor ha mer gas än pulver (eller hur det nu funkar där inne) så man tror att man har torrschampo kvar men det kommer bara spray och inget pulver. Men med denna flaska så vet man exakt när den är på väg att ta slut och inte.

   Jag gillar också att den är doftfri, allting har idag tillsatta dofter som man blandar hur som helst, så det är skönt med i alla fall en produkt som inte doftar. Dessutom har många torrschampon en tendens att ha en stark doft som många inte gillar, men det slipper man med denna!

  - Annons -

   Den ger en nytvättad känsla (och utseende så klart) som inte känns alls i håret, perfekt för er som inte gillar den sträva känslan som många torrschampon ger!

   Jag tycker även att håret håller sig matt längre än med torrschampon med vanlig spray, och jag tror att det beror på att man får mer pulver på en gång med denna än när man använder spray.

   Det går snabbt att få jättejätteoljigt hår att bli helt matt, utan att man behöver stå och spraya världens största gasmoln i en evighet som med en vanlig spray.

   Den räcker superlänge! Jag har alltid velat köpa typ XXXL-storlek på mina torrschampo-flaskor för dom tar ju slut precis hela tiden när man har så oljigt hår som jag har. Jag känner alltid att jag måste snåla. Men denna har räckt hur länge som helst.

  x För mig tog det ett tag att få in snitsen med flaskan. I början tyckte jag att det var svårt att fördela jämnt i hela håret och att man inte riktigt känner vart man “sprayar”. Och så måste man skaka flaskan efter nästan varje puff för att det ska komma puder. Och så hade jag problem med att inte få pulver på kläderna för att det kom ut pulver när jag skakade. Men nu tycker jag att förpackningen är skitbra! Det enda som fortfarande är ett litet minus är att man måste skaka den ofta men annars funkar den hur bra som helst.

  x Mitt hår fick inte så mycket volym som jag hade hoppats på, den detaljen kan ju vara ett plus för många som inte vill ha mycket volym, men för mig blir det ett minus då det står volymgivande i produktbeskrivningen.

  x Det är positivt att det kommer mycket pulver på en gång (som jag skrev i de bra punkterna ovan) men det resulterar samtidigt i att man efter några dagar har väldigt mycket pulver i håret och det är väldigt irriterande för mitt hårbotten. Vet inte om det finns nått pulver man kan ha så stor mängd av i hårbotten utan att det irriterar (?) för det kan ju bero på mängden och inte ingredienserna tänker jag. Men det är hur som helst ett litet problem. Jag har väldigt känsligt hårbotten för torrschampo bör tilläggas, det finns få (men inte många) som jag kan använda utan att klia sönder mig efter 2-3 dagar.

  x Det skulle vara bra om den fanns i fler färger, jag har ganska mörkt hårbotten nu och den går att massera in så att den blir osynlig men efter några dagar kan håret se lite grådaskigt ut och är man mörkare än mig så tror jag att den vita nyansen kan störa.

  Det jag gillar med korken är att man stänger den genom att vrida, perfekt för mig som alltid slarvar bort alla korkar!

  Jag undrar om den som har gjort bilderna till beskrivningen på flaskan och den som skrev texten inte riktigt pratade med varandra haha. För jag tror att bild 1 betyder att man ska skaka flaskan, för det måste man, men det står bara att man ska hålla flaskan upprätt, vilket är så logiskt att man inte skulle behöva skriva det ;)

  - Annons -

  Jag rekommenderar med andra ord detta torrschampo för er som vill ha en luftig och nytvättad känsla med lite volym, och den passar som sagt alla hårfärger.

  Och för er som har jätteoljigt hår och dessutom vill ha mer volym (som jag) ni bör skippa denna, för det tar för lång tid med den här puff-flaskan om man har mycket olja som ska bort, och jag vill även ha mer volym!

  Kram på er :)

  - Annons -
  Föregående artikelGolden Khaki
  Nästa artikelRengör sminkborstarna
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish