Brun Ecorce makeup

Yves Rochers nya kajalpennor “Color Eye Pencil” har blivit en ny favorit i min sminksamling! Pigmentrika och finns i massor av färger, både knalligt färgstarka färger för att liva upp tillvaron samt glittriga murriga toner som blir pricken över i på en kvällsmakeup.

Här kommer en sminkning som jag gjorde dels för att jag älskar nyansen Brun Ecorce* som är en brun nyans som går pyttelite åt khakihållet, och så är den väldigt, väldigt glittrig!

Men jag gjorde den också för att testa hållbarheten på dessa pennor, jag har målat pennan precis där ögat veckar sig när man blinkar vilket gör att det blir ganska stor påfrestning på färgen. Och jag har inte använt ögonskuggsprimer. Dessutom applicerade jag pennan längs vattenlinjen vilket alltid är ett spännande test på produkter som inte är vattenfasta. Detta är alltså en sminkning som inte skulle klara speciellt många timmar med en produkt som inte håller måttet på hållbarheten – men det gjorde denna! Jag sminkade mig typ kl 13-14 och på kvällen innan jag tvättade bort det så satt det lika snyggt fortfarande :) Två tummar upp!

IMG_7941_111

Fint va?

Läpparna är det färgade läppbalsamet Coral Crush från Pixi Shea Butter Lip Balm.

Jag kommer inom kort blogga om grundsminket på den här bilden, så det kommer snart i ett separat inlägg. Jag har nämligen före- och efterbilder på det som jag vill visa er :)

IMG_7891_111

Vit skimrig ögonskugga i ögonvrån, Paese Diamond Eyeshadow (7)
Brun glittrig eyeliner sotad runt hela ögat, Yves Rocher Color Eye Pencil (Brun Ecorce)*
Svart mascara på alla fransarna, Magnetic Lags Mascara (utan fibrer)

IMG_7913_111

IMG_7910_111

Två tummar upp med andra ord!

Och vet ni vad? Från och med imorgon (27 oktober) och fram till 2 november har Yvesrocher.se* en supermegabra Halloween-kampanj, så är ni sugna på pennorna så vänta en dag och shoppa loss imorgon! Man får då välja en valfri produkt ur sortimentet utan extra kostnad. Den första produkten du lägger i varukorgen får du på köpet!

Nu ska jag dricka upp min Celsius (har slutat dricka kaffe på jobbet och börjat med Celsius istället haha, bättre andedräkt när man träffar kunder ni vet hihi) och så ska jag knata ut och göra butiken osäker ;)

Hörs lite senare idag! ♥

Föregående artikelSminkspegel
Nästa artikelTäcka finnar på bästa sätt

LIKNANDE INLÄGG

Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

1 KOMMENTAR

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

INSTAGRAM

SENASTE INLÄGGEN

sv_SESwedish
en_USEnglish sv_SESwedish