Dagens look – Glasses

  - Annons -

  Jag känner mig alltid lite “dålig” när jag visar superenkla sminkningar här i bloggen, men det är ju ofta dom som är mest användbara för er i vardagen så jag hoppas att ni inte känner likadant som mig! :)

  Dagens look är en perfekt jag-har-inte-tid-på-morgonen-sminkning. På med ett par färgstarka glasögon och matcha med ett läppstift i samma färg – snabbt, enkelt och jättesnyggt!

  Fejkglasögon är en jättebra accessoar tycker jag, även för er som behöver glasögon med styrka, ni kan ju använda linser under och låtsas att ni har en hel garderob hemma med olika glasögon, fast detta är ett mycket billigare alternativ ;)

  IMG_4731_111

  Helt osminkade ögon (förutom tatueringarna)

  - Annons -

  Glasögon, Saltopeppar.se
  Läppstift, Lumene Wild Rose Lipstick i nyansen 18 Lupines.
  Flytande läppstift i mitten av läpparna, Paese Manifesto Liquid Lipstick i nyansen 907.

  Ögonbrynen är inte ifyllda alls här, jag har bara sminkat runt om bryntatueringen :)

  290a38ebb298202292188f50a2b2367f9d116d43_640x355

  IMG_4728_111

  IMG_4724_111

  Fint va? :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Riktigt snyggt faktiskt och smart det där med att man kan ha linser under och vanliga glasögon utan styrka istället! Då kan man ju välja och vraka bland massa snygga billiga modeller och fortfarande kunna se bra :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish