Dr. Hauschka på Byher.se!

- Annons -

Nu finns äntligen Dr. Hauschka på Byher.se!!

Dr. Hauschka är ett tyskt, ekologiskt märke som riktar in sig på naturliga ingredienser och självklart inga djurförsök.

Foundationen som jag har skrivit om tidigare börjar säljas först den 1:a februari, men jag har testat allt deras smink och har redan nu tagit in fyra godbitar som jag tycker supermycket om :)

Många webshopar och butiker använder meningen “vi har hela sortimentet!” som marknadsföring, men för mig är det helt tvärt om – “jag har allt bra ur sortimentet!” säger jag haha.

Det finns några fler produkter från Dr. Hauschka som jag eventuellt kommer ta in så småningom, en del kräver längre testningstid och så vidare. Men det finns fyra guldklimpar som jag inte tvekar en sekund på och redan nu finns dessa alltså att köpa på Byher.se!

- Annons -

Jag kommer skriva mer ingående inlägg + visa sminkningar med allt så fort som möjligt, men här kommer lite överblickande info:

dr.-hauschka-lip-liner

Dr. Hauschka Lipliner finns i fem färger och innehåller bl.a. rosenvax och vitamin E och C. De är riktigt pigmentrika och blir såå snygga på läpparna!!

Funkar perfekt både längs konturerna eller på hela läppen. De är varken torra eller krämiga utan ett perfekt mellanting som enkelt glider på när man målar, och ger ett matt och hållbart resultat.

IMG_0218_111

Jag älskar alla, men nyansen 06 Aubergine – den blir så snygg på läpparna att jag tappar andan!

1361978-origpic-02faee Dr. Hauschka Bronzepuder är ett matt solpuder som innehåller en vårdande kombination av extrakt från läkeörter. Innehåll av getväppling, trollhassel och salvia motverkar små orenheter i huden, silke ger den sammetsmjuka känslan.

Jag har faktiskt använt och bloggat om det här pudret förut, och det är en av få solpuder som jag har använt slut på! :)

IMG_9857_111

Solpudret finns bara i en nyans, men det är en otroligt bra nyans för personer med ljus/mellanljus hy. Jag använder den som shading och den ger ett väldigt lent och naturligt resultat på huden!

- Annons -

1363325-origpic-62bfd4

Den här lyxiga ögonskuggspaletten, I’m in love!! Dr. Hauschka ögonskuggspalett 01 innehåller fyra matta och pigmentrika nyanser, och till skillnad från de flesta jordnära paletterna så går dessa mer i kalla toner än varma vilket inte är superlätt att hitta.

Jättebra investering för er som trivs bäst i sådana här färger. Man kan göra allt från ljusa vardagssminkningar till mörka partysotningar! Den ljusaste nyansen är en jättebra highlighter till alla sorters sminkningar.

Innehåller bland annat jojobaolja, silke och läkeörter som vårdar den känsliga huden kring ögonen.

IMG_0204_111

Fina va?? :)

DR-HAUSCHA-MASCARA

Och till sist, mascaror med megavolym och superlängd i all ära, men jag har länge varit på jakt efter en bra vardagsmascara som man aldrig misslyckas med utan som bara ger ögonfransarna en fin separation utan en enda klump eller ihopklistrade fransar.

Dr. Hauscha Mascara är exakt en sådan vardagsmascara som jag letat efter, och dessutom finns den i både svart, brunt och mörkblått!

Mascaran innehåller bland annat jojobaolja, rosenvax, ögontröst (blomma), svart te och neem som tillsammans lugnar och vårdar både ögonfransarna och huden kring ögonen.

- Annons -

IMG_9401---kopia_111

På den här bilden har jag den blå mascaran på ena ögat och en brun mascara på det andra.

Det enda man behöver göra är att böja ögonfransarna, dra några snabba drag med mascaraborsten och sedan har man perfekta och naturliga ögonfransar, men som är lite för snygga för att vara naturliga ;) Den håller bra utan att kladda även för oss med oljig hy.

Klicka här för att komma till Dr. Hauschkas podukter på Byher.se, och hojta till om ni har några frågor! :) ♥

- Annons -
Föregående artikelFinnar av mobiltelefonen
Nästa artikelCat eyes eyeliner
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

1 KOMMENTAR

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish