Ekologiska läppar med Benecos

  - Annons -

  Jag verkligen älskar läppsmink och måste ibland hejda mig för att inte ta in bara sådana produkter till Byher.se haha, det är roligare att sminka med ögonskuggor men skulle jag behöva välja mellan dom rent utseendemässigt så hade jag valt läppar utan tvekan!

  Och nu tänkte jag skriva lite mer detaljerat om två av Benecos ekologiska läpprodukter som jag tog in till webshopen för ett tag sedan, jag har inte gjort ett inlägg om dom än och har fått önskemål på det :)

  benecos-läppstift-swatch

  Här ser ni alla fina läppstift, Benecos Natural Lipstick!

  Jag fick frågan om dom är feta eller inte, och på den svarar jag att dom är feta på ett väldigt, väldigt mjukt och lent sätt. De är inte klibbigt feta liksom men krämigare än många stift. Jag har nog aldrig haft på mig läppstift som är så lena på läpparna, det känns som att det nästan smälter på läppen lite (på ett bra sätt). Och de innehåller vårdande och återfuktande ingredienser så som jojobaolja, solrosolja och bivax.

  - Annons -

  Stiften glider på läpparna snabbt och enkelt, doftar fruktigt och gott, och är pigmentrika och heltäckande.

  Finns i 10 fina färger och kostar 79 kronor! Finns att köpa här!

  benecos-läppstift-s

  IMG_9668_111

  På den här bilden har jag Just Red på läpparna :)

  lipgloss - kopia

  Sen finns även dessa underbara läppglans Benecos Natural Shiny Lipcolour! Perfekta för oss som gillar glansiga läppbalsam som ger lite färg, för dom här är inte lika glansiga som ett klassiskt läppglans, men de är glansigare och pigmentrikare än läppbalsam, samtidigt som de är lika vårdande som läppbalsam! Hänger ni med? :)

  De här är superenkla att ha i handväskan/fickan och bättra på under dagen, otroligt smidiga!

  Läppglansen innehåller jojobaolja, solrosolja, bivax och E-vitamin som vårdar och skyddar läpparna. Finns i tre fina färger som är semitäckande men pigmentrika, och ger ett jättefint naturligt resultat. De är väldigt lena och härliga på läpparna, och doftar fruktigt och gott.

  Kostar 89 kronor och finns att köpa här!

  - Annons -

  benecos-lip-colour-swatch

  Här ser ni de tre fina nyanserna!

  På denna bild har jag nyansen Silky Tulip:

  IMG_9659_111

  Varför köpa massa dåliga och tråkiga Lypsyl när man kan få ett så härligt, återfuktande, snyggt och ekologiskt resultat med dessa?! :)

  Nu ska jag slurpa i mig dagen andra kopp kaffe, och sen kommer en sminkkund hit som ska på dop senare idag. Ska bli superkul att få göra henne lite extra fin dagen till ära!

  Ha en underbar lördag fina ni ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  5 KOMMENTARER

  1. De är så fina! Ska definitivt köpa någon nyans någon gång :) Håller de länge på? vet inte om du gjort nåt tidigare, men kanske du vill ge lite tips till oss om hur man får färgen kvar på läpparna länge? :)

   • Ja det gör dom! Speciellt om man tar lagom mycket, t.ex. bara applicerar tunt eller tar bort överflödigt med en liten pappersbit. Ju krämigare läppar desto mer ”glider det runt” på läppen och kladdar av sig på glas när man dricker o.s.v. Kan göra ett inlägg om det inom kort :)

  2. Hej – ligger här och känner mig färglös :( är sjuk! Då är det uppiggande att läsa din blogg och jag väntar på paketet från din shop oxå. Hoppas på att vara bättre snart så jag får piffa till mig ! :) mvh Marita

   • Vad tråkigt att höra! Du får passa på att suga in massa inspiration så länge så är det extra roligt att bli frisk sen :) Ditt paket skickades igår och kommer i början av nästa vecka, hoppas att du gillar allting! :) Krya på dig, kram, kram!

    • Tack! Du är ju för gullig:) jag blir säkert nöjd . Har inget att klaga på hittills. Trevligt bemötande och god service och alla fina produkter med såå bra priser. Kan inte bli bättre:) tack och kram!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish