Elizabeth Arden Always Red – Parfym

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag fick ett mysigt jul-paket på Posten här om dagen med Elizabeth Ardens nyhet Always Red – en parfym som är en hyllning till New York med budskapet “light up the town” där man modigt lever ut sina drömmar och definierar sina egna regler!

  Titta så fint:

  IMG_1249_111

  Man känner sig så bra omhändertagen som bloggare ibland, som blir överraskad med så fina leveranser ♥

  IMG_1251_111

  - Annons -

  “Doften är en blandning av blodapelsin, frodiga röda plommon och passionsfrukt. Doftens hjärta är en sammanvävd kärna av jasminum sambac, rosa fresior och rosenblad som framkallar en intensiv kvinnlighet och passion. Doften avrundas med en fyllig bas av bärsten.”

  Toppnoter – Blodapelsin, röda plommon, passionsfrukt
  Hjärtnoter – Jasminum sambac, rosenblad, rosa fresior
  Basnoter – Praliner, rödgul bärsten, mahognyträ

  Always Red är en Eau de Toilette-spray som finns på bland annat HÄR och kostar:
  30 ml – 395:-
  50 ml – 595:-
  100 ml – 795:-

  Doften finns även i body lotion som kostar 295 kronor.

  IMG_1258_111

  Jag tog på mig en pafrym-sprayning direkt och det första jag utbrast var “åh det känns som jag ska på party!“, den känns väldigt festlig :) Och den påminner även starkt om någon annan parfym som jag doftat på men kan inte sätta fingret på det, den påminner lite om hur min syster brukade dofta förut, och jag har även en stamkund på ögonbrynsplockning som alltid doftar gott och hon doftar nästan exakt så här :)

  Doften är ganska tung, vilket jag gillar. Antingen vill jag ha en riktigt frisk och fräsch parfym, eller en lite tyngre. Den här är tung men fortfarande åt det fruktiga hållet, jättegod! Jag blir lite sugen på att gå ut och dansa när jag har den på mig, känns som en festlig kvällsparfym.

  Det enda som är viktigt att veta är att den är väldigt starkt. Jag sprayade bara en gång och efter 2 minuter sa mamma “ja oj vad starkt den doftar” och hon satt i ett helt annat rum där jag inte ens varit haha. Men den är samtidigt väldigt hållbar och doftar länge, jag sprayade på kvällen och på morgonen efter kände jag fortfarande att jag doftade av parfymen, och det var ca 12 timmar senare.

  Jag doftar sällan mycket parfym och använder det inte varje dag, så jag funderar på att hälla över lite i en liten flaska som har en sån där liten pinne i sig istället för att spraya. Så kan man bara dutta på lite bakom öronen och på handlederna när man ska ut någon kväll. Då kommer den räcka i all evighet också :) För jag gillar doften extremt mycket, men gillar själv inte riktigt när det blir väldigt påtagligt.

  IMG_1263_111

  - Annons -

  Sammanfattning – En riktigt god parfym som får mig partysugen! Dock väldigt, väldigt stark, så ingenting för dig som gillar milda dofter, och snåla gärna när du sprayar, för din omgivnings skull också.

  Annars får den två tummar upp, för både doft och hållbarhet :)

   

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Hej! Den där andra EA parfymen, den är ju också väldigt “stark” så jag sprayar jättelätt i luften och sen viftar jag handlederna där i febrilt :D Det räcker utmärkt och det doftar i flera timmar och man känner sig lyxig <3

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish