Elizabeth Mott – It’s so big mascara

  - Annons -

  Nu har jag testat Elizabeth Mott’s mascara It’s so BIG Volumizing Mascara och jag ger den två tummar upp!

  Jag har en dålig ögonfransperiod just nu men kan ändå påstå att den faktiskt håller allt den lovar som jag pratade om i detta inlägg, verkligen toppenbra!

  IMG_9554_111

  * Konsistensen är tunn men krämig
  * Borsten separerar jättebra
  * Klumpar inte
  * Ger lagom längd och volym (det blir inte för mycket trots att det blir mer än naturligt)
  * Lättapplicerad – det går snabbt att få fina fransar
  * Smular/kladdar inte under dagen
  * Lätt att tvätta bort

  Kostar 179 kr och finns på Bangerhead.se!

  - Annons -

  IMG_9872_111

  Som sagt så har jag (och har haft jättelänge) en dålig ögonfransperiod så jag vet inte hur mycket dessa fransar säger om hur bra mascaran är, men ni kan lita på mig, mascaran är toppenbra jag älskar den! :)

  Två tummar upp!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  6 KOMMENTARER

  1. Blev besviken på mascaran eller så är det jag som har konstiga fransar haha så det blir att fortsätta med YSL,tyvärr.

  2. Juste glömde nämna att om du vill se hur dom ser ut kan du gå in på min blogg och kolla på två olika videos där jag visar det, första videon är “jag testar benefit produkter” och den andra är min senaste video (just nu) och heter “smink haul” ! <3

  3. Hej Helena!
   När jag läste att du skrev att du va inne i en dålig fransperiod just nu blev jag nästan lite… lättad? För det är nämligen såhär att jag har typ tappat ALLA mina fransar just nu, och dom jag inte har tappat har gått av så jag har så fruktansvärt glesa fransar just nu att jag vill bara lägga mig ner och gråta. Jag får så himla dåligt självförtroende av det här för mina ögonfransar har lixom varit min “grej” innan, låter säkert jättetöntigt men jag har riktigt fina fransar egentligen! Snälla vet du vad det är? Jag brukade alltid älska att testa nya mascaror men häromdagen ville jag bara gråta då jag knappt kan se mina fransar längre, ber till gud att detta bara är en period men vet du vad det beror på? :'( Kram <3

  4. När jag läste ditt inlägg häromdagen om mascaran så beställde jag den direkt.Sen en vännina till mej var supernöjd.Är så kräsen med mascaror och vill inte stå och jobba för att få mascara,det ska gå snabbt.Så det ska bli spännande att testa när jag får den.

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish