IsaDora Hydralight Matte Foundation

- Annons -

Nu har IsaDora lanserat en ny formula av deras matta foundation IsaDora Hydralight Water-Based Matte Make-Up Foundation som är speciellt framtagen för oljig hy. Den är flytande, vattenbaserad och ska ge ett matt resultat.

En oljebaserad foundation kan få en oljig hy ännu mer oljig under dagen och till slut så känns det som att nästan all foundation har runnit av. Därför är en vattenbaserad foundation ofta ett bättre val för oss med oljig hy!

Jag har nu testat denna nya foundationformula och tänkte berätta för er vad jag tycker om den :)

isadora-hydralight-foundation

Konsistensen känns väldigt lätt och tunn på huden vilket jag gillar, och den smälter in bra med porerna och är lättapplicerad. Man kan även lägga på lite extra på de ställen som behöver mer täckning utan att det blir kakigt eller ojämnt.

- Annons -

Den täcker bra också även med ett tunt lager, och använder man concealer eller inte har så mycket att täcka så behöver man nog väldigt lite av produkten för att få ett bra resultat. Röda områden täcktes också väldigt bra (näsan är ett sådant problemområde för mig) men jag fick dutta på lite extra concealer på sidorna av näsan när jag hade pudrat mig för då lyste det igenom lite rött.

Foundationen ska också matta ner hyn, men man var lite blank efter applicering så puder över lär behövas för de flesta, och jag kan nog inte påstå att den höll sig matt speciellt länge under dagen heller (jag testade utan primer och liknande kompletterande produkter) och fick pudra mig med ca en timmes mellanrum. Men min hy är extremt oljig också!

Jag blev positivt överraskad av denna foundation, och hade den hållit huden matt bättre så hade den varit topnotch! Speciellt gillade jag den lätta formulan som gav ett naturligt resultat :)

IsaDora-Hydralight-Matte-Foundation

På denna bild har jag bara foundation, varken primer, concealer eller puder.

IsaDora Hydralight Matte Foundation recension

Kostar ca 149 kr och jag har nyansen 60 Blond Beige!

Kram på er :)

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish