Eurovision Song Contest Makeup

  - Annons -

  Jag och Miska har precis tänt i braskaminen och slagit oss ner framför Eurovision Song Contest, supermysigt! Och ännu mysigare blir det så fort jag skrivit klart det här inlägget och kan lägga ifrån mig datorn haha, det går ju inte direkt snabbt att skriva när jag tittar upp på tv:en hela tiden heller :)

  Tittar ni? Älskar håret i Serbiens bidrag som glittrar supermycket! “Tänk vad mycket glitter hon har i sin loge” var det första jag sa haha.

  Dagens sminkning är absolut en look jag skulle kunna tänka mig på Eurovision Song Contest, om jag var med och tävlade alltså, om jag plötsligt skulle sluta vara tondöv och nasal vill säga, coolt det skulle vara om man plötsligt fick värsta sångrösten :)

  Hur som helst, här kommer en steg för steg på en rolig, snygg och glittrig sminkning, hoppas ni gillar den!

  Namnlöst-11111

  - Annons -

  makeup-tutorial_1111

  1. Grön eyeliner längs vattenlinjen, Paese Linea Automatic Eyeliner (Olive Glam)
  2. Grön ögonskugga längs undre fransraden, Paese Kashmir Eyeshadow (668) – Applicerad med Nanshy pencil Brush.
  3. Turkosgrön ögonskugga innerst på undre fransraden, Paese Neo Eyeshadow (687) – Appliceras med Nanshy Angled Detailer Brush.
  4. Grönt glitter ytterst på undre fransraden, Make Up Store Glitter (Peacock) fäst med Make Up Store Mixing Liquid.
  5. Vit, grå och svart ögonskugga bredvid varandra på ögonlocket, Paese Kashmir Eyeshadow (601) & Paese Kashmir Trio Eyeshadow (685) – Applicerat med Nanshy Tapered Crease Brush.
  6. Tona ut kanterna med Nanshy Crease Brush.

  7. “Spetsa till” sminkningen med mer turkos ögonskugga i ögonvrån som en liten spets, och grön eyeliner som ger en rak kant på den gröna skuggan i yttre ögonvrån, Pür Minerals Double Ego Eyeliner (Queensland)
  …Samt svart eyeliner med vinge, Paese Penliner.
  …Och vit ögonskugga som två streck mellan den svarta och den gröna eyelinern i yttre ögonvrån.

  8. Svart mascara på övre fransarna, Oriflame Wonderlash Mascara.*
  Grön mascara på underfransarna, Zuii Organic (Emerald)

  IMG_3850_111

  Läppstift, Paese Lipstick med arganolja (25)
  FoundationZuii Organic Powder Foundation (Cream)
  Bronzer, Paese Bronzing Powder (1M)
  Nagellack, Paese Nail Polish (102)

  IMG_3859

  IMG_3873_111

  Vad tycks? :)

  Nu ska jag lägga ifrån mig datorn. Heja Måns!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  1. Extremt fint!

   Jag tänkte på en sak. Om du inte redan gjort det, kan du inte göra en tips och tricks för bästa resultat respektive ögonform? Jag har nämligen ganska små ögon och det känns som om jag aldrig får till fet riktigt rätt med vinge och med skuggan, samt vart jag ska placera sotning osv.

   Sen har jag en annan fråga. Brukar du gå ut i dina sminkningar eller sitter du mestadels hemma? får du några reaktioner om du sminkat dig färgglatt osv = )?

   Tack!

   • Ja kan försöka ordna det, men det är ett komplicerat inlägg att göra eftersom det inte finns ett rätt sätt för varje ögonform, utan det beror också på vad man vill ha för effekt, om man t.ex. bara vill framhäva ögonen, eller få de att se mer mandelformade ut, eller mer runda ut o.s.v. Ska klura på ett enkelt sätt att visa det :)

    Jag går ofta ut i mina sminkningar, men jag får sällan supermycket respons faktiskt. Jag bor i en väldigt liten ort så dom har väl blivit vana haha. Men om jag åker in till stan eller liknande (vilket inte händer lika ofta i utstickande sminkningar, för om jag ska iväg så brukar det oftast bli för bråttom för att göra en sådan sminkning) då brukar jag kunna få komplimanger, men vanligast är att man ser att folk tittar och vill komma och titta närmare, men att dom inte säger nått/vågar glo. :) Kram!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish