Fendi Solglasögon – Prova glasögon online

- Annons -

Jag har gjort nått jättekul! 1. Valt ut ett par Fendi solglasögon (beslutsångest deluxe) och 2. prova glasögon online!

Om ni tror att jag ska shoppa filtar, värmeljus och coronakarantän-tofflor i denna Black Friday-yra? Nej, nej!

Vet ni vad jag behöver allra mest just nu? Blicka framåt! Så på väg hem till mig just nu är inte mindre än ett par sprillans nya solglasögon från Fendi ♥

Fendi solglasögon

Japp ni hörde rätt! Det är höst (snart vinter) och man får inte åka utomlands, men jag är ändå så glad över denna leverans att jag nästan spricker!

- Annons -

Inget gör mig lika inspirerad som att tänka på våren. Då tar vi vår egenbyggda camper van till Spanien för första gången! Vad ska jag ha på mig då? En mönstrad kaftan, massor av läppstift och gröna (!) Fendi solglasögon *spinner som en katt*.

För 4,5 år sedan så gjorde jag ett samarbete med SmartBuyGlasses och även då valde jag ett par solglasögon från Fendi. Och vet ni? Jag använder dom fortfarande! Älskar deras solglasögon! Kolla hashtagen #fendieyewear på Instagram, ögongodis!

Kolla så snygga dom är:

fendi solglasögon smartbuyglasses sunglasses

Jag tröttnar aldrig, dom är använda!

Solglasögon med hög kvalité

Hur många har solglasögon i 4,5 år utan att dom går sönder? Här pratar vi kvalitét för oj vad jag inte varit rädd om dom. Det ska man ju vara så det är pinsamt att erkänna, men mina har absolut konstant legat löst i diverse väskor och byrålådor.

Jag har dom aldrig i fodral. Det ingick ett fodral såklart men det är long gone, hehe.

fendi eye wear sunglasses solglasögon

Nu finns ju inte dessa i lager längre men däremot har SmartBuyGlasses massor av nya Fendi solglasögon och många, många fler märken!

Dels lyxmärken så som Dior, Rayban, Victoria Beckham, Chloe, Linda Farrow, Gucci, Tom Ford m.m.

- Annons -

Samt prisvärda märken så som Komono, Silhouette och SmartBuy’s egna kollektion som också har många väldigt fina bågar!

Fendi solglasögonen som är på väg hem till mig nu är den gröna modellen Fendi FF 0242/S. Nej men skjut mig så snygga! Jag dreglar :)

Prova glasögon online – virtuell spegel

testa glasögon online

Så här skulle dessa feta bågar från Gucci se ut på mig om jag klickade hem ett par. Mums!

Bland det roligaste på Smartbuyglasses.se är att man kan testa glasögonen online. Perfekt för att se storlek och form på sitt eget ansikte. Det är ju faktiskt jättesvårt att handla glasögon online annars?

Den virtuella spegeln känner av dina ansiktsdrag och ger tips också. T.ex. om du har smalare käke än panna o.s.v. För mig rekommenderade den lite kantiga bågar vilket jag kan hålla med om :) Jag kan ha runda om dom är stora!

Man kan prova glasögon online genom att använda antingen selfie-kameran i mobilen eller webcam på datorn. Det är väldigt enkelt!

prova glasögon online

Och såhär hade jag sett ut i dessa från Dior. Nej men, hur balla? Ge mig! :)

Det går inte att göra virtuell spegel på exakt alla bågar dock. De har så många olika bågar och färger. Så mina Fendi solglasögon finns inte i virtuell spegel, men jag visar er bilder så fort jag får hem dom!

- Annons -

prova solglasögon online

Här är två olika lite runda. Ett par från Chloe och ett par från Versace.

Så himla kul! Och farligt, man vill ju ha allihop ;)

Erbjudanden under Black Friday och Cyber Monday:

SmartBuyGlasses har inte bara solglasögon, de har även vanliga designerglasögon och kontaktlinser online.

Passa på NU:

  • 12% RABATT på hela sidan
  • 15% RABATT på glas ytbehandlingar (blåljus blockering är ett måste!)
  • 30% RABATT på progressiva glas
  • köp 1, få 1 erbjudande från Arise Collective glasögon.
  • Andra fantastiska Cyber Monday-erbjudanden inkluderar upp till 70% rabatt på glasögon- och solglasögon och 40% rabatt på slipade glas från SmartBuy Collection under en begränsad tid från och med den 27 november.

Gå in på SmartBuyGlasses.se för att prova glasögon online och unna dig ett par nya vanliga glasögon, eller passa på att fynda billigare märkes-solglasögon! Så har du som jag någonting att se fram emot till våren :)

Jag brukar faktiskt alltid handla sommarkläder på REA på vintern. Det är sånt som många pratar om att man ska göra, men typ ingen gör det? Förutom jag, haha!

Samma med solglajjor, passa på nuu!

Så fort mina Fendi solglasögon kommer så ska jag visa er ♥

Kram, kram!

Läs även: 5 sminktips till glasögon

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish