Fitnesstofs från Taniko – Hårsnoddar

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag har oftast utsläppt hår på mina bilder här i bloggen, men en stor del av dagarna (och ofta hela dagarna) så har jag håret uppsatt i en knut eller hästsvans. Det är i alla fall standard när jag sminkar mig, sen brukar jag släppa ut det, fota, och sen sätta upp det igen haha. Så skönt.

  Och för några veckor sedan så började jag använda fitnesstofsar från Taniko, som jag fått hem pressprov på. Och jag kan säga att det är tur att dom kom i 5-pack för jag har inte fått ha dom i fred om man säger så ;) Miska blev förtjust och har använt dessa varje dag sedan dess. Innan var det väldigt noga “Helena du har tagit min tofs” och jag svarar alltid “men hur ska jag veta alla ser ju likadana ut” haha, men har man både tjockt och ganska kort hår så måste man vara lite mer petig med vilken tofs man har, för att den ska sitta kvar i håret.

  IMG_7336_111

  IMG_7339_111

  Taniko Fitnesstofs är en tofs i silikon, som är väldigt töjbar men fortfarande fast, och hålls kvar i håret oavsett om man har tjockt eller tunt hår. Otroligt bra tycker jag att dom är!

  - Annons -

  ♥ De sitter superstadigt i håret utan att glida ut när man rör sig mycket.
  ♥ De sliter inte så mycket heller, som tofsar med metallspännen gör.
  ♥ Även fast tofsen sitter stadigt, och man kan “dra i hästsvansen” för att få tofsen högre upp, så är det fortfarande bekvämt – inga småstrån som dras eller går av.
  ♥ Tofsen är lätt att dra ur håret också. Inte lika lätt som en tygtofs, utan man känner ett visst motstånd, men långt ifrån lika svårt som andra gummiliknande tofsar. För mig fastnar inga strån i tofsen alls.
  ♥ Eftersom materialet är väldigt elastiskt men fortfarande inte sladdrigt, så slipper man det klassiska problemet att tofsen är för stor för att bara snurra 3 varv, men för liten för att snurra en 4:e.

  Det enda som jag inte kan använda dom till är att sova med fläta, för jag har väldigt tunt hår i topparna så när jag gör en fläta är det inte mycket hår alls. Men även där går den att använda, men den sitter inte tillräckligt bra för att kunna sova i. Kanske om man drar supertajt men det är svårt när det handlar om typ 10 hårstrån hehe, jag gillar att fläta så långt ner det bara går :)

  Med andra ord, ja jag gillar dessa tofsar! Miska också :) Och jag kan verkligen rekommendera dom nu inför sommaren då man sätter upp håret mer än vanligt. De finns inte bara i svart utan i flera roliga färger, och kostar 59 kronor för ett paket med 5 tofsar.

  Ni hittar alla färger på HÄR.

  IMG_7345_111

  IMG_7370_111

  Hoppas ni får en underbar fredag! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish