Få ögonskuggan att hålla – Pix Eye Bright Primer

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Som ni har sett i mina senaste sminkningar, senast i min sminkvideo jag publicerade tidigare idag, så använder jag ögonskuggsprimern Pixi Eye Bright Primer till alla mina ögonsminkningar.

  Jag har letat efter en ögonskuggsprimer som både är bra för miljön, ögonen och självklart även när man sminkar sig, och när jag testade Pixi Eye Bright Primer för första gången så gjorde jag ett litet glädjeskutt!

  Och när min syster smsade mig för någon dag sedan och skrev “jag älskar primern!!” som hon köpte av mig förra veckan, så kom jag på att nu måste jag ju visa den för er i ett blogginlägg :)

  pixi-eye-bright-primer

  ♥ Ögonskuggsprimern kommer i en smart penna med en applikator som gör det enkelt att breda ut krämen på ögonlocket. Skruva i botten av pennan så kommer en lagom mängd primer ut direkt på applikatorn.

  - Annons -

  ♥ Konsistensen är krämig och mjuk, utan att vara kladdig. Enkel att sprida ut på ögonlocket och få jämn och fin. Applicera direkt med pennan, och sprid sedan ut krämen jämnt med fingertoppen.

  ♥ Innehåller bland annat kamomill som har lugnande, återfuktande, helande och antiinflammatoriska egenskaper.

  ♥ Har en neutral ljusbeige nyans som får färgen på din ögonskugga att bli lika fin som i förpackningen.

  Varför använder man ögonskuggsprimer?
  För att få ögonskuggan att fästa bättre och bli mer färgstark, och framför allt mer hållbar. Med en ögonskuggsprimer under sminkningen så håller din ögonmakeup från morgon till kväll! Det är nämligen så att även ögonlocken blir oljiga under dagen (ofta även på personer med torr hy) och med påfrestningen när man blinkar också så kommer till slut hela din sminkning att ligga som två streck på ögonlocket innan dagen är slut – om du inte använder en ögonskuggsprimer.

  primer-ögonskugga

  Här ser ni skillnaden på en lila ögonskugga utan och med ögonskuggsprimern från Pixi. Skuggan fäster mycket bättre med en primer under!

  Hur använder man ögonskuggsprimer?
  1. Applicera grundsminket som vanlig, även på ögonlocken.
  2. Applicera ett tunt lager med ögonskuggsprimern på hela ögonlocket och dutta med fingertoppen så att primern blir jämn och fin.
  3. Applicera ögonskuggan på ögonlocket. Dutta fast den med sminkborsten (inte med svepande rörelser)  och tryck fast ordentligt med ögonskugga så att primern blir torr och fixeras. Efter det kan du använda svepande rörelser med borsten för att tona ut färgerna.

  Vad är skillnaden på ögonskuggsprimer och ansiktsprimer?
  Det är två helt olika produkter, och man kan inte använda ögonskuggsprimer i ansiktet eller tvärtom. Båda heter primer för att båda är en grund man lägger innan det “synliga sminket” för att få ett bättre resultat, men det är inte samma slags innehåll.

  eye-bright-primer-open-02nov11-web

  Pixi Eye Bright Primer innehåller 2,2 gram och kostar 199 kronor på HÄR.

  - Annons -

  Hojta till om ni har några frågor! :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish