Förstora läpparna med tatuering

  - Annons -

  Jag får jättemånga frågor om min läpptatuering, så idag tänkte jag visa er hur den ser ut :)

  Anledningen till att jag inte visat er före- och efterbilder på det än är för att tatueringen fortfarande inte är helt klar, och anledningen till att det tar lite tid beror på flera saker:

  1. Eftersom jag jobbar här nu så har jag varit lite “testperson” för nytt material, vilket gjorde att det knappt fäste någon färg alls den första gången.
  2. Jag har tatuerat läpparna förut och hade därför en skarp kontur sedan tidigare, när man då ska tatuera läpparna ännu större (som jag har gjort nu) så kan det krävas fler behandlingar för att den gamla konturen inte ska synas mer.
  3. Det är individuellt hur mycket färgen fäster på olika kunder, och det behövs nästan alltid mer färg på återbesöket efter första läkningen, så man tatuerar nästan alltid två gånger.

  Men jag tänkte nu visa er hur mina läppar ser ut idag! :) Och sen när jag gjort ett extra återbesök på konturerna som är utanför min gamla kontur så kommer jag visa både film, bilder på läkningsprocessen samt både film och bilder på slutresultatet!

  IMG_3446_111

  - Annons -

  Så här såg jag ut efter återbesöket, värsta snygga ombréläpparna! Helt osminkad, men ändå väldigt sminkad ;)

  Jag har tatuerat mina läppar hela tre gånger sen i somras:
  1. Den första gången räknar jag typ inte med. Annika tatuerade mig och testade en ny maskin, men färgen fäste i princip ingenting alls.
  2. Sen har Amir experimenterat med mina läppar, och gjort formen väldigt mycket större vilket jag älskar!
  3. På återbesöket som jag gjorde för 2-3 veckor sedan så behövdes det mer färg i konturerna, och så la vi på ljusrosa highlighter i mitten också. Det är den bilden ni ser ovan.

  Och nu är det, med största sannolikhet, bara ett extra återbesök som krävs innan dom är helt perfekta! Och det behövs eftersom min gamla kontur fortfarande är lite skarp, så vi kommer nog tatuera bara på det området som är utanför min gamla kontur, för att få en jämnare övergång så det inte syns hur mycket utanför det är tatuerat :)

  Och så här ser läpparna ut nu efter läkningen:

  IMG_4360_111

  Snygga va? Det kommer bli så jäkla bra när det är klart :) Måste tråda överläppen lite bara, när det är så mycket tatuerat utanför så har jag ju hår på läpparna haha.

  Färgen är fortfarande lite stark på underläppen också, jag tycker det brukar ta ca en månad innan man ser ordentligt hur färgen kommer bli.

  IMG_8643_111

  Den här bilden är tagen när Amir bara har gjort konturerna, där ser ni hur mycket utanför det verkligen är :)

  tatuerade-läppar

  Hoppas ni tycker det är kul att se även fast det inte är helt klart än. Och som sagt så kommer det både film på hela processen och ett mycket mer detaljerat inlägg om det hela sen när jag har gjort det sista :)

  - Annons -

  Kram på er! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. Jättefint! Det står att färgen försvinner efter ca 2-3 år. Men om man aldrig gör om det, försvinner färgen helt då?

   • Det finns inga garantier på att det försvinner till 100% men första gången jag tatuerade mina läppar så upplevde jag att det försvann helt och hållet! :) Men nu har jag fyllt på så många gånger och med mycket färg, så tror inte att det kommer försvinna helt på mig nu. Det beror också på färgval, ålder, ämnesomsättning o.s.v. Vill man t.ex. ha en väldigt stark färg och ett “sminkat resultat” så sitter det på många längre. Men gör man ett mer naturligt resultat så försvinner det helt – även fast utövaren aldrig kan lova det till 100%.

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish