Lumene True Passion Lip Color – Beautiful Shadows

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Ni som älskar läppstift har säkert inte missat Lumenes nyhet True Passion Lip Color – en serie med läppstift som ger en riktigt intensiv färg!

  Serien innehåller sex nyanser, och den som jag direkt fastnade för mest när jag fick dessa läppstift i ett pressutskick i höstas är nyansen Beautiful Shadows som är inspirerad av Marsala som blev vald till Årets färg 2015 av Pantone. Och jag älskar marsala!!

  När jag tänker marsala så tänker jag vinröd fast mer ljusare och mer åt det bruna/gråa hållet, hade jag haft ekonomin att shoppa så hade nog halva min garderob varit fylld med den här tonen nu ;) Men jag får gå loss på läppstift, t.ex. gloMinerals matta läppstift Demure är en jättefin marsala-nyans :)

  Lumenes marsala-inspirerade nyans är mer mörk marsala, och jag skulle kalla det för en blandning mellan plommonlila och mörk vinröd, den är otroligt snygg verkligen!

  IMG_2374_111

  - Annons -

  Läppstiftet är krämigt, otroligt pigmentrikt och sitter bra på läpparna :) Det är väldigt skönt på läpparna måste jag säga, inte alls kladdigt utan väldigt mjukt i konsistensen.

  Udden skruvas upp och har (innan man använt den några gånger) en spetsig kant som gör det enkelt att måla skarpa konturer.

  Kostar ca 149 kronor och finns HÄR!

  IMG_2394_111Snyggt va? :) Me like!

   

   

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  8 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish