Volym i håret med Maria Nila!

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag har fått ett jättefint pressutskick från Maria Nila, kitet “Pure Volume” som bland annat innehåller nyheten Pure Volume Mousse som nu har blivit en favorit hos mig! :)

  IMG_4273_111

  Gulligt va? :)

  Kitet finns att köpa HÄR!

  IMG_4278_111

  - Annons -

  Kitet Pure Volume innehåller prov på deras volymgivande schampo och balsam (100 ml), deras nya volym-mousse och ett jättegott doftljus.

  IMG_4281_111

  Maria Nila Pure Volume Mousse är det som jag fallit allra mest för, den är guld värd!

  Det är en mousse som man applicerar i hårbotten i handdukstorkat hår, och sen brukar jag föna det direkt efteråt. Jag sprayar skummet i handflatan först, och sen masserar jag inte det med fingrarna i hårbotten.

  Resultatet är helt perfekt! Fluffigt hår som varken är flygigt, tungt eller strävt, det känns nytvättat samtidigt som man får en jättefin volym. Love!

  IMG_4283_111

  Det är alltid svårt att recensera schampo och balsam till 100% när man börjar testa andra nya hårvårdsprodukter samtidigt, för jag vet inte riktigt hur mycket som är schampot och balsamers förtjänst, då jag tror att det är volymmoussen som gör störst skillnad. Men de är otroligt sköna att använda, de doftar milt och gott (lite sött), schampot löddrar bra och balsamet känns mjukt och drygt i håret också. Och framför allt så blir slutresultatet tillsammans med volymmousset jättebra!

  Både schampot och balsamet innehåller båda vitamin B5 som ger håret volym, spänst och lång hållbarhet. Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler.

  IMG_4835_111

  Jag brukar ganska ofta platta mitt hår, och då och då har jag snedbena. Ändå sa både Sandra (makeupartisten på vår salong) och min bästa kompis Frida så här efter jag duschat med produkterna första gången:
  “Vad fin du är i håret idag!! Har du… hmm.. plattat det? Och gjort snedbena?”

  Båda såg att det var finare än vanligt, även fast det bara var platt och låg i snedbena, men ingen kunde sätta fingret på det. Men det är bara tack vare volymen i hårbotten som resten av håret automatiskt ligger fint också :)

  Och kanske att jag avslutade duschen med hårvinäger (länk) från Yves Rocher som ger håret extra glans. Ska visa den för er inom kort också!

  - Annons -

  IMG_4847_111

  Håret är lite extra rosa nu också, hade Maria Nilas rosa hårinpackning Colour Refresh Pink Pop (länk) i bastun, vilket gav väldigt mycket färg dels för att det verkade länge men också tack vare värmen tror jag.

  Dessa produkter får hur som helst två stora och glada tummar upp av mig! Rekommenderar varmt ♥

  Läs även: 10 tips för volym i håret!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Den hårvinägern fick jag i min julkalender! Jag har hår ner ända ner till rumpenstumpen så jag är väldigt nyfiken på den ;-) Tänkte göra ett test till nyåret & hoppas på det bästa! Det var ju många bra produkter i den :-)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish