ghd Curve

  - Annons -

  För ett tag sedan skrev jag ett detaljerat inlägg om ghd’s nya locktång Soft Curl Tong, läs inlägget här, och nu har jag testat den för första gången!

  Det första jag ska poängtera är att jag är mest insatt på smink och produkter, jag kan recensera hårvårdsprodukter men när det kommer till hårstyling så är jag verkligen inte duktig. Detta är alltså resultatet av en nybörjare som använder denna locktång för första gången :)

  Jag har verkligen inget logiskt tänkande när det kommer till vilket håll man ska locka slingorna och exakt hur man ska hålla, jag fick lära mig på ghd-eventet hur man gör på bästa sätt men när jag sitter framför spegeln själv så vill inte händerna och hjärnan samarbeta haha.

  IMG_2867_111

  Det var en slinga som blev rak såg jag på bilderna efteråt hehe, men annars gillar jag resultatet! En duktig hår-lockare hade nog fått lockarna att börja längre upp och inte få det mesta i topparna, men det blir stora och mjuka skruvlockar och det är supersnyggt tycker jag! Jag önskar dock att jag hade testat tången innan jag klippte håret, tror att det blir ännu bättre på personer mer lite längre hår.

  - Annons -

  (Visst har Lynn på Creative Zone gjort ett fantastiskt jobb med min hårfärgning?! Det syns ännu mer när man lockar till det lite, jag har bara visat det rakt tidigare.)

  IMG_2825_111

  Locktången håller absolut vad den lovar tycker jag, den värms upp snabbt, lockar snabbt och ger ett fint resultat. Två tummar upp utan tvekan!

  IMG_2856_111

  IMG_2877_111

  Får nästan be syrran min locka mitt hår med denna en gång så ni får se det mer välgjort också hehe.

  Den 1 oktober kommer ghd’s fyra nya locktänger ut för försäljning!

  Kram,
  Helena

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish