Hair Talk Extensions – uppsatt hår

Emma sa…
“Jag undrar om du sen kan lägga upp en bild med ditt hår uppsatt i en ganska stram knut eller hästsvans? Jag skulle gärna vilja se hur fästena ser ut då :)”

Först och främst, shit pommes så chockad jag blev själv när jag satte upp håret för första gången – såå mycket hååår! Hur gööör man, tänkte jag haha!

Jättesvårt när man är van att ha så lite hår så att “knuten” är mer en  Lilla My-tofs än en knut ;) Jag fick fasen mjölksyra i armarna innan jag var klar!

Här kommer i alla fall två hyfsade knut-bilder ;)

hair-talk-extensions-uppsatt-hår

Jag kollade i spegeln (med hjälp av två speglar) och tyckte inte att fästena syntes alls i verkligheten, men dom lyser igenom liiitegrann på bild som ni ser.

Det som är bra är att när man fäster, som jag förklarade igår också, så fäster man två löshårsslingor med tejpen mot varandra + riktigt hår emellan, vilket gör att fästena inte syns så mycket när man sätter upp håret heller då det liksom inte finns någon “undersida” på fästena.

Håller man håret uppåt så syns det bruna håret mer eftersom att det är fäst från undersidan, och ligger håret neråt så syns det blonda mer som är fäst från ovansidan :)

Dessutom går stråna på löshåret enda upp till tejpen, så det blir liksom ingen plastkant eller liknande längst upp på fästena utan det är bara hår!

Hoppas ni förstår hur jag menar, extremt svårt att förklara :)

Nu måste jag börja öva på lite frisyrer!

Föregående artikelHair Talk Extensions
Nästa artikelOch vinnaren är…

LIKNANDE INLÄGG

Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

3 KOMMENTARER

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

INSTAGRAM

SENASTE INLÄGGEN

sv_SESwedish
en_USEnglish sv_SESwedish