Hair Talk Extensions

  - Annons -

  Jag känner mig som världens snyggaste person just nu, trots att jag inte har haft tid att sminka mig idag :) Mitt hår är så jäkla snyggt nu när jag gjort Hair Talk Extensions!

  Som jag skrev tidigare så fick jag samtal från frisören i morse, Lynn på Creative Zone hade fått ett återbud och hade tid att sätta i mitt löshår idag – så en halvtimme senare satt jag på bussen in mot Uppsala.

  hairtalk-extensions-40-cmJag har 40cm långt löshår från Hair Talk Extensions, det går ner precis under tuttarna!

  När jag färgade från tokljus blondin till lite mer naturlig, så blev det lite mörkare och lite kallare i början eftersom det alltid släpper lite när man duschar. Detta hade vi i åtanke när vi beställde löshåret (direkt efter färgningen), men färgen släppte faktiskt inte lika mycket som beräknat.

  Så för att både få en mer harmonisk nyans + för att löshåret skulle få samma färg som mitt riktiga, så började vi med att göra en ”rensning” i schamponeringen. Jag vet inte riktigt vad det betyder om jag ska vara ärlig, men det gjorde de mörka slingorna ljusare och varmare i alla fall och jag trivs jättebra i den nya färgen! Blond, men naturlig :)

  - Annons -

  före-efter-hårrensningSvar nej jag hann inte fixa håret innan jag åkte ;) men detta är alltså före- och efterbilder på ”rensningen” av nyansen.


  Sedan var det dags att sätta i löshåret, och då kände jag mig extremt ompysslad då både Lynn och Josefin hjälptes åt att göra mig fin :)

  Creative Zone har precis börjat med Hail Talk Extensions, som är en skonsam hårförlängning. Det sliter i princip inte alls på håret, så man behöver inte vila håret mellan isättningarna (alltså när håret har växt ut och man måste flytta upp det) och det är därför också en bra metod om man vill spara ut sitt egna hår samtidigt.

  Det är dessutom mer ekonomiskt än andra märken, då det går snabbt att sätta i (och flytta upp) ca en timme, så det blir billigare peng för arbetstiden, och man kan även återanvända håret och behöver alltså inte köpa nytt varje gång!

  I priset ingår även 7st hårvårdsprodukter man ska använda för att underhålla håret, och använder man dom så har man 6 månaders garanti!

  hair talk hårvård

   

  Och den viktigaste punkten (enligt mig) – Hair Talk Extensions är 100% remyhår, etiskt handlat Fairtrade tempelhår från Indien. Det betyder kortfattat att det har väldigt hög kvalitet, och personerna som har sålt håret har fått betalt och alltid har gått till på ett bra sätt.

  Här kommer lite bilder!

  hairtalk-hårfärlängning
  Man blandar två färger för att få ett så naturligt resultat som möjligt.

  - Annons -

  Löshåret har tejpfästen. Man drar ut en slinga från håret, och klistrar den ena färgen (i mitt hår, den mörka) på slingans undersida med tejpen uppåt. Sedan tar man den andra färgen (på mitt hår, den ljusa) och klistrar fast den på slingans ovansida med tejpen neråt. På så sätt blandas löshåren och det riktiga håret ihop med varandra på ett väldigt naturligt sätt!

  hairtalk-extensions-bild-fästen

  Närbild på fästena. De är så tunna att det inte känns det minsta om man drar handen över håret! Jätteskönt!

  hair-talk-extensions-före-efterFöre och efter.

  hair-talk-hårförlängning-före-efterFöre och efter, med lite lockar också!

   

  hair-talk-bilder

  hair-talk-slingor
  Rekommenderade salongspriser för Hair Talk Extensions är:
  25cm 4800:-
  40 cm 6450:-
  55cm 9350:-

  (i skrivande stund i alla fall, priser ändrar sig med tiden)

  Gå in på Hairtalk.se för att hitta en salong nära dig, och för er Uppsalabor rekommenderar jag verkligen Creative Zone!! Dom är framför allt extremt duktiga, men även ärliga och serviceinriktade så man känner verkligen att man är i trygga händer. Och stämningen är på topp där inne! Mycket skratt och prat! :)

  - Annons -

  Jag är såå nöjd, när jag kom hem och såg mig i spegeln så kunde jag inte låta bli att le! Det ser väldigt naturligt ut, och jag vet inte riktigt själv var min ”egna längd” är någonstans förutom den lite uppklippta luggen då.

  Det är inte ovant att se sig själv i långt, trots att jag inte har haft det på länge. Det känns så ”jag”. Däremot är det ovant att känna på det, för även när jag hade långt så hade jag inte ens i närheten på så här tjockt! Underbart verkligen! :)

  hair-talk-före-och-efterHär är alltså 100% före och efter, före ”rensningen” av nyansen samt efter hårförläningen.

  Jag tror att jag har fått med all info i inlägget, men är det någonting ni undrar så är det bara att hojta till!

  Läs även:

  Kram!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  14 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish