Hashtag Perfumes

- Annons -

Jag fick hem tre roliga parfymer i veckan!

De kommer från det franska märket Parfums Hashtag som riktar sig mot ungdomar med olika personligheter. Rolig idé tycker jag! De tre olika dofterna #imaPrincess, #iloveYou och #CrazyGirl, alla är EdT och finns nu att köpa på Parfymeri L, Affection, eleven.se :)

De kostar 99 kronor, men Eleven.se har just nu en kampanj och säljer de för bara 79 kr!

“Succémärket från Frankrike har kommit till Sverige! Parfums Hashtag, ett helt nytt parfymmärke med tre st EdT för tonåringar. Succémärket Parfums Hashtag har tagit Frankrike med storm. Det superpopulära parfymmärket alla ungdomar talar om lanseras nu i Sverige. Parfums Hashtag är framtaget för den unga tjejen som vill ha en personlig och unik doft som förstärker hennes personlighet, vare sig hon är fashionista, trendsättare, partypingla eller mest bryr sig om kärlek och vänskap. Varumärkets tre dofter #imaPrincess, #iloveYou och #CrazyGirl representerar olika personligheter.”

crazygirl

- Annons -

#CrazyGirl doftar fruktigt och exotiskt. Jag tycker den doftar syrligt och friskt!

Toppnoter: Bergamott & svarta vinbär.
Hjärtnoter: Blåbär & violett.
Basnoter: Vanilj & mysk.

iloveyou

#iloveYou beskrivs som “delikat pudrigt blommig” men enligt doftar den faktiskt lite hembakat, väldigt söt och påminner om bullar :)

Toppnoter: Bergamott & sockervadd.
Hjärtnoter: Jasmine, fresia & pralin.
Basnoter: Vanilj, honung & tonkaböna.

imaprincess

#imaPrincess doftar friskt, blommigt och sött, och jag håller med den är lite mer frisk och fräsch än de andra dofterna, men fortfarande åt det söta hållet.

Toppnoter: Tangerin & apelsinblomma.
Hjärtnoter: Jasmin, iris, plommon & hallon.
Basnoter: Patchouli, vanilj, pralin & mysk.

Jag gillar nog #CrazyGirl mest, men #imaPrincess kommer inte långt efter :) Jag tycker att alla doftar väldigt gott, dock finns det ingen som jag personligen fallit för till 100% men det handlar ju egentligen bara om smaksak och jag tror att många kan hitta en favorit bland dessa!

Direkt när man har sprayat så tycker jag att de doftar väldigt mycket, nästan lite starkt, men det blir mildare ganska snabbt vilket är bra. Och visst är förpackningarna söta? Massa gulliga hashtags :)

- Annons -

Någon av er som hunnit dofta på dessa redan?

- Annons -
Föregående artikelSilver Smoke
Nästa artikelMörka ögon OCH läppar
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

3 KOMMENTARER

    • Den blir mild ganska snabbt, men det tycker jag bara är bra. Exakt hur länge doften håller i sig tycker jag är svårt att bedöma, eftersom näsan vänjer sig, men har du den från morgon till kväll så upplever jag att nästan all doft är borta vid sängsdags, men den håller i sig relativt länge ändå, men det märks ju att det inte är en 500-kronorsparfym :)

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish