Helena testar – Wet n Wild Photo Focus Eyeshadow Primer

- Annons -

Det är alltid så tråkigt att behöva skriva en dålig recension om en produkt, men jag vill ju samtidigt att ni inte ska behöva lägga pengar på produkter som inte håller vad dom lovar.

Det är få saker jag testar som jag verkligen dissar helt, oftast är det ganska konstruktivt så som “passar säkert bättre på den som har en torr hy” o.s.v, det är nog för att det sällan skickas ut pressprover på saker som är dåliga hehe. Men nya ögonskuggsprimern Photo Focus från Wet n Wild kan jag tyvärr verkligen inte rekommendera till någon.. Jag må vara kräsen när det gäller ögonskuggsprimers, men den här är verkligen inte bra!

img_2348_111

img_2355_111

img_2362_111

- Annons -

Den “löser upp” bassminket och lägger sig ojämnt på ögonlocket
Den torkar fort och huden blir då precis som innan, skuggan fäster inte ett dugg bättre, nästan sämre
Om ögonmakeupen håller längre eller inte har jag inte ens testat då jag är tvungen att komplettera med en annan primer över för att ens få sminkningen snygg.

Jag fick den här primern i en goodiebag på ett event. Första gången jag använde den till en sminkning så gav jag faktiskt upp, duttade på en annan ögonskuggsprimer över hela ögonskuggan och “började om” haha.

När jag applicerade primern på ögonlocket så gillade jag först formulan. Det finns olika typer av ögonskuggsprimers, vissa är med blöta och ger extra intensiva färger, typ som att man har en fuktig pensel. Sedan finns det mer krämiga primers som tar fram pigmenten i ögonskuggan men är mildare jämfört med en fuktig primer (inget av dom är bättre eller sämre utan beror på vad man önskar för resultat). Och första intrycket av denna var att formulan var ett perfekt mellanting, krämig men ändå ganska blöt.

Men… innan jag ens hann börja applicera ögonskuggorna så torkade primern och då var det precis som att jag inte ens hade en ögonskuggsprimer, som att den försvann helt.

Dessutom löste den upp mitt bassmink och gjorde att det såg ojämnt och fult ut i kanterna på primern. Titta så fult det blev:

img_1202_111

Inte fint.

img_2366_111

Här ser ni en bild där jag applicerat ögonskugga på handen med och utan primer, och det syns ingen skillnad alls, om nått så blev det till och med svagare färg med primern under.

Wet n Wild är ett budgetmärke med flera bra produkter, men den här är trots det billiga priset på enbart 79:- helt bortkastade pengar, då kan man lika bra inte ens ha en ögonskuggsprimer tycker jag.

- Annons -

När jag testar sådana här produkter som typ inte fungerar överhuvudtaget så undrar jag alltid hur det går till när märket tar fram nya produkter. Är det ingen som testar och ser om grejerna ens fungerar?

Den får helt klart sämsta betyg av mig, rekommenderas inte!

betyg-0

Nej nu ska jag avsluta den här primer-dissen och springa till bussen mot salongen :)

Kram på er ♥namnlogo

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish