IsaDora Strobing Highlighting Stick (Test & Recension)

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  I början av sommaren fick jag pressprov på IsaDora Strobing Stick, som jag har suktat efter enda sen jag var på deras pressevent i våras, det verkade såå bra! Riktigt effektfullt, snyggt och lätt att applicera.

  Och trots höga förväntningar på detta highlighter-stick så är jag nu, efter att ha satt det på prov ordentligt, ändå supernöjd med det! Det var precis lika bra som jag förväntade mig :)

  Jag applicerar den inte direkt på huden dock, utan tar en kompakt borste och duttar på sticket och duttar sedan i ansiktet, känns som att man har mer kontroll då.

  Här ser ni före och efter:

  IMG_1358_111

  - Annons -

  Vilka kindben va! :) Har även en hel del under ögonbrynet, det är så snyggt tycker jag.

  IMG_1038_111

  IMG_1375_111

  Formulan är krämig utan att vara det minsta kladdig eller fuktig, den blir len och mjuk på huden.

  Resultatet blir en otroligt effektfull glow, perfekt för oss som älskar highlighter-trenden som är just nu! Man kan nästan inte få för mycket :) Highlightern blir inte skimrig eller glittrig, utan ger en lysande lyster.

  IMG_1043_111

  Här ser ni hur den ser ut om man applicerar ett lager på handen.

  IMG_1392_111

  Sammanfattning – Två tummar upp för Strobing Highlighting Stick från IsaDora! Effektfullt, snyggt, lättapplicerat och hållbart, finns inget att klaga på. Även prisvärd, 119 kronor och finns hos de flesta IsaDora-återförsäljare.

  Rekommenderas varmt :) ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish