Rengöringsborste – Foreo Luna Play

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Nu har jag testat Foreo Luna Play. Jag har blivit näst intill besatt av rengöringsborstar sen jag började med Pulsaderm, känslan av att bli så ren, så len, och få så mycket mer lyster i huden, det är underbart helt enkelt!

  Foreo Luna play recension

  Vad är en rengöringsborste?
  En rengöringsborste rengör mycket mer effektivt och tack vare “massage-peelingen” så absorberar huden mer av fuktkrämen du applicerar efteråt. Så förutom en helt ren hy utan torr hud, döda hudceller, smuts och talg, så sätts dessutom blodcirkulationen igång och huden blir enormt mjuk tack vare att dina hudvårdsprodukter också blir mer effektiva.

  Därför blev jag extra nyfiken när jag fick hem pressprov på Foreo Luna Play (länk), en väldigt annorlunda rengöringsborste för ansiktet:

  Rengöringsborste - Foreo Luna Play

  Söta va? :) Finns i fler färgen, jag har orangegul, rosa och lila.

  - Annons -

  IMG_2048_111

  Märket Foreo
  Foreo är ett väldigt roligt märke tycker jag! Dessa rengöringsborstar är de första produkterna jag testar från märket, men de har även silikon-tandborstar, tungskrapa, ögonmassage-apparat,och fler rengöringsborstar både stora och mellanstora. Och det är faktiskt ett svenskt märke som är grundat i Stockholm!

  Vad är Foreo Luna Play?
  Foreo Luna Play är deras minsta och billigaste rengöringsborste, fast det är inte direkt en borste utan en “silikonboll” med mjuka piggar på. På bilden nedan ser ni hur borsten ser ut från olika vinklar. Som en tillplattad boll med mjuka silikonpiggar :)

  Den är 100% vattentät och rengör huden tack vare piggarna och de vibrerande rörelserna. Den har inget uttag för laddning, så när batteriet är slut så kan man inte använda den längre utan måste köpa en ny. Batteriet räcker till upp till 100 rengöringar.

  Storleken är väldigt resvänlig också, som en macaron ungefär.

  Rengöringsborste - Foreo Luna Play

  Användning
  1. Skölj ansiktet i varmt vatten
  2. Applicera din rengöring direkt på huden
  3. Slå på rengöringsborsten och massera in rengöringen i ansiktet i ungefär 1 minut. De stora piggarna är till T-zonen, och de små är för områden med tunnare hud så som kinder och käkben.
  4. Skölj ansiktet och avsluta din hudvårdsrutin som vanligt.

  Min personliga recension
  Jag har lite delade åsikter om borsten:

  1. Eftersom jag är van vid en rengöringsborste som är mycket, mycket mer effektiv så har jag lite svårt att förstå grejen med den här. Man känner knappt de mjuka piggarna på huden, utan det känns typ bara som att ha en vibrerande boll i ansiktet. Där huden är som tunnast så känns det som att den rengör helt okej om man masserar ordentligt med den på huden, men det är väl lite det man ska slippa med en rengöringsborste tänker jag.

  2. För personer med väldigt känslig hy så är den nog inte helt fy skam dock, det sätter ju igång blodcirkulationen och är nog bättre än ingen rengöringsborste alls.

  - Annons -

  3. Känns mer hygieniskt med silikon, sköter man en borste bra så är det inte heller ohygienist men dessa är lite enklare att hålla rena.

  4. För priset av 299:- så är det inte heller så tokigt, deras stora rengöringsborste (som är laddningsbar, har två rengöringslägen och anti age-funktion) den kostar 1795:- så det är rejäl prisskillnad. Det här en billig mini-variant och då kan man kanske inte förvänta sig världens mest avancerade rengöringsborste.

  5. Rolig present! Man ska nog snabbt säga vad det är dock för när man slår på vibrationen så kan man snabbt misstänka att det är någonting helt annat än en rengöringsborste ;)

  6. Måste också ge ett plus för utseendet, så söta! Hade absolut inte haft någonting emot att ha deras stora rengöringsborste stå snyggt på badkarskanten.

  Sammanfattning – Jag kan rekommendera dessa små rengöringsborstar till personer med riktigt känslig hy, eller personer som gärna vill massera in (med vibration) sin rengöring i huden. Men för en exfolierande effekt så tycker jag inte att den håller måttet.

  Jag personligen kommer fortsätta med min riktigt effektiva rengöringsborste från Pulsaderm, deras Buddy-borste är också liten och resvänlig, för denna från Foreo gav mig långt ifrån samma rena känsla och resultat i ansiktet. Men jag har blivit väldigt nyfiken på märkets andra produkter och tror att deras stora mer avancerade rengöringsborstar är mycket mer effektiva om man vill ha ett bra resultat!

  Rengöringsborste - Foreo Luna Play

  Ni hittar alla Foreos produkter på Nordicfeel.se, allt från tandborstar och tungskrapor till ögonmassage och rengöringsborstar. Allt i samma silikonstuk som Foreo Luna Play :)

  Kan även tipsa om min recension om hudvård och kroppsvård från Indy Beauty. Klicka här för att komma till inlägget.

  Kram på er! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish