Ögonbrynsplockning före & efter

  - Annons -

  Ursäkta den dåliga fotokvalitén på dom här bilderna, hade bråttom mellan kunderna och hade inte tid att sätta igång kameran i min studio för att fota fina före- och efterbilder, så jag tog några snabba med min mobilkamera istället :)

  Här ser ni i alla fall en galet rolig ögonbrynsplockning som jag har gjort på en kund på vår salong Creative Makeup By Her i Uppsala:

  IMG_0984_vattenstämpel

  Enorm skillnad! Så roligt verkligen :)

  IMG_0988_vattenstämpel

  - Annons -

  Fint va? Tänk om man hade haft så här fylliga ögonbryn ♥ Jag var inte 100% färdig med det vänstra brynet innan jag fotade bilden heller, måste kolla symmetrin på båda sidorna o.s.v. innan jag finslipar den exakta storleken (så kolla inte så noga på småstrån som eventuellt ska bort).

  Det bästa jag vet är att få forma riktigt buskiga bryn, eller blonda bryn som formas med hjälp av färg. Det blir ofta så himla stor skillnad då, som ett billigt ansiktslyft :)

  Ögonbrynsplockning kostar 225:- och det går att boka online direkt på Creativemakeup.se eller genom att ringa på öppettider 018 10 50 13.

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish