Jag ♥ Miska

  - Annons -

  Linda sa…
  “Hej Helena! Kan du inte göra ett inlägg om dig och din pojkvän, med lite fakta; hur ni träffades, vad ni gillar att göra, yrke, hur ni bor. Allmänt kul läsning :)”

  Jag önskar att jag var lite mer personlig i bloggen, för jag vill att ni ska känna att ni känner mig :) Men det är svårt att tänka sig att ens eget privatliv är intressant för någon annan, så det blir sällan av att jag skriver om annat än smink. Men det är kul att ni frågar, gillar ni privata inlägg också så är det bara att ställa frågor så kanske jag kan göra lite mer sådana inlägg då och då :)

  Varning dock för att jag har svårt att hålla mig kortfattad haha, jag gillar detaljer!

  Jag och Miska när jag var nominerad i Blog Awards 2014 ♥

  Just nu så bor vi i en liten, liten etta i Gimo, men båda vill flytta härifrån så småningom. Köksbordet är både matbord, sminkbord och kontor, och vardagsrummet är tv-rum, sovrum och fotostudio. Jag hyr ett rum till mitt webshopslager som tur är, men förut var vardagsrummet lager också :)

  - Annons -

  Miska jobbar på GE Healthcare i Uppsala och servar kaffemaskiner i deras olika byggnader, men han slutar i sommar och då vet han inte riktigt vad han vill göra. Min dröm är att mitt företag då ska gå så bra att jag ska kunna anställa honom, han hjälper mig så himla mycket och är så underbar!

  Våra dagar består ungefär ungefär av att jag sminkar, bloggar och packar paket medan han jobbar, och sen på kvällen så fortsätter jag jobba med mitt medan han sitter vid sin dator och också jobbar med mitt haha!

  Han ställer upp både som modell, testkanin och assistent, inom kort ska han bl.a. hjälpa mig att testa en ny brun utan sol. Men framför allt så är det han som byggt hela min webshop och sköter allt det tekniska! Jag vet inte vad jag skulle göra utan honom.

  Och när vi inte jobbar så är vi väldigt duktiga på att fixa vardagslyx, Miska är superduktig på att laga mat (jag har typ en personlig kock, underbart!) så det blir ofta finmiddag med tända ljus en vardag, och på helgerna brukar vi vara hos mamma och bada (vi har inget badkar i lägenheten) och sen mysa med katterna framför braskaminen, så underbart :)

  Så här såg det ut hos oss för några dagar sen, tapas och ett glas vin, mums!

  Jag längtar till sommaren, då blir det jobb tidig morgon och sen kväll, och där emellan kommer vi hänga i solen på mammas tomt!

  Jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle bli kär i en Gimo-bo, det är en så liten ort så dom som finns här vet man om liksom. Speciellt inte när jag hade börjat gymnasiet och bodde på internat utanför Södertälje, då träffade man så himla mycket nytt folk och Gimo kändes bara mindre och mindre!

  Men trots att Miska och min storasyster Malin gick i samma klass i högstadiet så jag hade jag i princip bara hört hans namn tidigare. Det är ju ett namn man minns, men visste inte vem han var mer än så. Han är 6 år äldre än mig och jag hade inte riktigt koll på den umgängeskretsen. Han dock hade sett mig på bussen några gånger, eller snarare hört mig, jag har en ganska nasal röst som kan skära genom glas haha!

  Vintern 2009 så var jag hemma på jullovet och hamnade på en hemmafest, och när Miska kom dit så blev det kärlek vid första ögonkastet! Jag minns så tydligt hur jag satt och tänkte att en sån här kväll kan vad som helst hända:
  “Tänk om t.ex. han och jag blir tillsammans efter det här, och nu har vi inte ens hälsat än.. Nu är han ju snygg och fixad, men skulle jag orka se hans ansikte varje morgon när han går runt i fula kalsonger och rufsigt hår? Hm ja det skulle jag nog!”

  Och jag som bloggade redan då hade alltid kameran i högsta hugg, och från den här kvällen så har jag otroligt många smygfoton på Miska hahaha. Så läskig tjej. “Miska dricker” “Miska tittar åt ett annat håll” “Miska råkar titta in i kameran precis när jag fotar, hjääälp!”.

  - Annons -

  Här är en av smygbilderna, min prins i grått hihi :)

  När Miska efter ett tag insåg hur intresserad jag var så gick det lite lättare ;) Och efter snöbollskrig, tåflirtande under bordet och till sist första pussen ute i snön så somnade jag med ett leende på läpparna!

  Nu har vi varit tillsammans i fem år, och många som blir tillsammans så unga (jag var 16 år då) har en tendens att växa ifrån varandra. Men inte jag och Miska, vi kommer närmare och närmare varandra varje dag, båda mognar ju hela tiden och blir bara bättre och bättre människor :) Och jag kan fortfarande känna mig nykär! Dessutom känns det så lyxigt att bo med varandra nu, för de första 2 ½ åren var ju halvt på distans eftersom jag bodde på internatskola.

  Här är en ca 4 år gammal bild på oss!

  Jag hade inte kunnat hitta en mer perfekt kille för mig helt enkelt :) ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  12 KOMMENTARER

  1. Jag och min sambo träffades också när jag var 16 – snart fem år sedan:) fortfarande lika fantastiskt och vi har just köpt ett hus så nu är det extra kärleksfullt!
   Förresten, GUD vad snygg du var i den där hårfärgen!

   • Förstod det! :) Jag la en klick mascara på handen och doppade en smal eyelinerpensel i det (ville inte ha mascaran öppen länge i onödan) och sedan jobbade jag med den tunna eyelinerpenseln för att få fransarna att kladda fast i varandra :) Pilligt men inte svårt!

  2. Jättekul med ett personligt inlägg! Du verkar vara en otroligt söt och rolig tjej och jag önskar er båda lycka till i framtiden. Stort tack för alla bra tips på bloggen, jag har blivit mycket duktigare på smink och hår tack vare dig.

   Din kille kanske borde bli kock om han gillar att laga mat? :)

  3. Så roligt att läsa lite mer om dig som privatperson och sååå söta du och Miska är! Ni passar verkligen ihop och verkar komplettera varandra jättebra. Gulliga paret de luxe!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish