Just have fun, smile, and keep putting on lipstick!

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag har sovit jättedåligt tre nätter i rad nu, så jag är såå himla trött och tung i kroppen! Jag sover hela natten men bara på ytan, som när man precis har somnat, och när jag vaknar så är jag inte ens nyvaken för jag har liksom inte kommit in i den tunga sömnen. Oerhört frustrerande, har ni några tips?

  Meen jag har en rolig dag framför mig så det är bara att kicka igång sig själv! Just have fun, smile, and keep putting on lipstick, som jag brukar säga ;)

  Klockan 11 kommer en brynkund hem till mig, och vid 2-tiden beger jag mig mot Stockholm för ett pressevent med Pür Minerals, ska bli superkul!

  Dessutom har jag köpt en ny dator och då funkar det plötsligt att dela mitt internet från mobilen till datorn (ville inte funka på min gamla goding) så jag kan jobba på resan både till och från Stockholm! Halleluja :)

  revlon-colourburst

  - Annons -

  Matta läppar är ju bara så snyggt! Här är gårdagens läppstift – matt, krämigt och smakar mint ♥

  Det är Revlon Colorburst Matte Balm i nyansen 205 Elusiv, finns i flera fina färger!

  Idag blir det nog ett mer färgstarkt läppstift för att kompensera bort tröttheten i ansiktet haha. Even on a bad day there’s always lipstick! Mycket citat idag, me like :)

  Kram på er!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. Hej! Jag har haft samma problem och det finns ett par knep.
   1. Fysisk träning. Då tröttar du ut kroppen så den vill sova.
   2. Slappna av en stund innan du ska sova. Stäng av datorer o tv n eftersom det kan framkalla stress (vet inte exakt hur det funkar). Tex Läs en bok, massera dina fötter, meditera, ligg på en spikmatta eller borsta håret.
   3. Ta tag i saker. Typ problem osv så du inte ligger o grubblar.

   Det är saker som jag själv har fått höra ska funka så jag jobbar på det;)
   Lycka till och sov gott!

  2. Hej Helena! Tack för en härlig blogg!
   Jag BUS:ar mig regelbundet och nu till helgen ska jag åka på spa. Är rädd att färgen ‘lossnar’ av det varma vattnet och att jag kommer vara vit från hals och neråt när jag stiger ur poolen, haha. Är detta något jag behöver oroa mig för?
   Kram!

   • Hej Johanna! Åh kul att du gillar bloggen :) :* Färgen sitter i dina döda hudceller, och döda hudceller faller bort när man värmer upp huden, så ja det är ju inte en omöjlighet men oftast behöver man skrubba sig om allt ska lossna samtidigt sådär och det sker i sådana fall oftast i slutet på bus-tiden. Med andra ord, jag tror inte att det kommer ske på det viset du förklarar, men det är möjligt att du får en ljusare färg p.g.a. spa-besöket :) Det är därför bus håller längre om man skrubbar sig ordentligt innan man smörjer in sig. Kraaam!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish